ΦΩΤΟ – «Ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι» για τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση που ο διοργάνωσε Σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, αλλά και με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, το μουσικό ταξίδι, που παρουσιάστηκε στη εκδήλωσή, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος» σε συνεργασία με τον τομέα πολιτισμού του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Το ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι, όπως ονομαζόταν η  εκδήλωση, που έγινε στο αμφιθέατρο του γυμνασίου της Κάτω Αχαΐας.

Απαρτιζόταν από τις μουσικές Χορωδίας του Συλλόγου Επτανησίων Πάτρας και Μυρτουντίων – Λεχαινών, υπό τις οδηγίες τις καταξιωμένης μαέστρου κας Λένας Σουρμελή και που μαζί με τον πιανίστα κο Χρήστο Τσαντούλη, για μιάμιση ώρα, ο κόσμος που παρευρέθηκε ταξίδεψε σε μουσικά ταξίδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, όπως  Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζο κλπ .

Στην πετυχημένη εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κος Χρήστος Νικολάου, ο βουλευτής κος Ριζούλης, ο πρώην Νομάρχης κος Δημήτρης Κατσικόπουλος, οι πρόεδροι του ΟΤΑΔ και ΔΕΥΑΔ κος Μπαχράς και Τραχάνης, ο περιφερειακός Διευθυντής της ΔΕΗ κος Σπυρίδων Μυλωνάς, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κος Νικόλαος Τσώκος, δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων Άνω και Κάτω Αλισσού, κυρία Μπεζεριάνου και Κελάμη, ο πάτερ Απόστολος, ο λογοτέχνης  κος Νικάς και πλήθος κόσμου.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο σύλλογος τίμησε την κύρια Σουρμελή για την προσφορά της στο πολιτισμό.

Ο σύλλογος ετοιμάζει και άλλες όμορφες ποιοτικές εκδηλώσεις .

*** Τέλος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος» ευχαριστεί τους χορηγούς επικοινωνίας και το εστιατόριο Εν Ελλάδι,  καθώς και το κατάστημα Μπακουλόπουλου στην Κάτω Αχαΐα