ΦΩΤΟ – Πάτρα: Η τάξη του 1981 του ΤΕΛ γυρίζει και πάλι το χρόνο πίσω | Ραντεβού στο προαύλιο…

Μετά την πολύ επιτυχημένη συνάντηση που είχαν στις 18 Φεβρουαρίου,  οι απόφοιτοι της τάξης 1981 του Τεχνικού και Επαγγελματικού Λυκείου Πατρών, αποφάσισαν για ακόμη μια φορά,  να γυρίσουν το χρόνο πίσω και να συναντηθούν τώρα… στο προαύλιο του σχολείου τους!

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Λυκειάρχης του σχολείου, Νίκος Καμπισόπουλος καθώς και οι περισσότεροι από τους αγαπημένους τους καθηγητές Βασίλης Αθανασόπουλος , Αφροδίτη Αρβανίτη, Σοφία Γράψα, Βασίλης Γρηγορόπουλος, Τάσος Κολοκυθάς, Κατερίνα Κουμπουρλή, Σπυριδούλα Μπελεκούκια, Γεράσιμος Παγουλάτος, Τάσος Παπαδημητρίου, Πιπίνα Παπανικολάου, Αλέκος Παπαχατζής και  Κωνσταντίνος Ράλλης, ενώ ο Χρήστος Παπανικολάου που δεν παρευρέθηκε, λόγω μιας επιπόλαιης ασθένειας, έστειλε την αγάπη του σε όλους.  Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο καθηγητής τους, Γεράσιμος Παγουλάτος, πήρε τον λόγο, γύρισε το ρολόι τριάντα έξι χρόνια πίσω και άρχισε να κάνει το μάθημα των Μαθηματικών, με τον μοναδικό, δικό του τρόπο !!!

Επιθυμία όλων ήταν να επαναληφθεί η συνάντηση.  Γι’ αυτό, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στις 10.30 το πρωί, καθηγητές και μαθητές θα συγκεντρωθούν στο προαύλιο του σχολείου τους, για να γυρίσουν το χρόνο πίσω και να ακούσουν το κουδούνι να χτυπάει ….! Μετά την καθιερωμένη πρωινή προσευχή, ο συμμαθητής τους π. Κωνσταντίνος Γουρδούπης (εφημέριος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών), θα τελέσει Ιερό Τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών των συμμαθητών και των καθηγητών που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

Θα ακολουθήσει …. μάθημα στο αμφιθέατρο και καφές σε καφετέρια της περιοχής.