ΦΩΤΟ- Με επιτυχία ο περίπατος της «Ζεύξης» στο Πλατάνι | Μαζί τους ο… αιωνόβιος πρώην πρόεδρος Β. Κυριακόπουλος

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο περίπατος που διοργανώθηκε την Κυριακή το πρωί στο Δάσος Πλατανίου-Καστριτσίου από τον Σύλλογο Μαζικού Αθλητισμού «Η Ζεύξη», τον Σύλλογο Γυναικών Αγίου Βασιλείου «Η Ομάδα» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατανίου «Το Πλατάνι», με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς και της Ημέρας του Δάσους.

Πριν το ξεκίνημα των περιπατητών καλωσόρισμα και χαιρετισμό απεύθυναν στους συγκεντρωθέντες ο Πρόεδρος της Ζεύξης Δημήτρης Σπηλιωτόπουλος , η Πρόεδρος των γυναικών «Η Ομάδα» Τασία Μπιρλή  και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου  Πλατανίου  Νατάσσα Γεωργαρά.

Οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από τον περίβολο της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής Πλατανίου και αφού διένυσαν 8 συνολικά χιλιόμετρα σε μία καταπράσινη διαδρομή με αστείρευτη ομορφιά επέστρεψαν στον ίδιο χώρο. Μία ατελείωτη κοσμοπλημμύρα αναπτύχθηκε κατά μήκος τους δασικού δρόμου , με κέφι και αστείρευτη διάθεση.

Στο Άνω Καστρίτσι  τους περιπατητές υποδέχθηκε το Τοπικό Συμβούλιο , με επικεφαλής τον πρόεδρο της Κοινότητος  Χαράλαμπο Χρυσικόπουλο ο οποίος ξενάγησε τους περιπατητές στις πηγές της «Νερομάνας»  ένα πανέμορφο χώρο που διαμορφώθηκε πρόσφατα από την Κοινότητα  και έγινε επισκέψιμος στους πολίτες , προσφέρθει τοπικό γλύκισμα και τσίπουρο της περιοχής. Μαζί με τον τωρινό Πρόεδρο παρευρέθη και ο γηραιότερος Πρόεδρος εν ζωή Βασίλης Κυριακόπουλος ο οποίος αγγίζει τα 100 χρόνια ζωής .

Στο τέλος του περιπάτου οι σύλλογοι γλύκαναν τους περιπατητές με αχαϊκά γλυκίσματα, ενώ ακολούθησαν χοροί υπό τους ήχους παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής. Δόθηκε ραντεβού για το επόμενο περίπατο από όλους.