ΦΩΤΟ: Η «αχρηστία» της κομμουνιστικής Αρχής Πελετίδη μπορεί να «σκοτώσει»

Του Ηλία Κυριακόπουλου

Η Δημοτική Αρχή Πελετίδη δεν μας έχει συνηθίσει μόνο στις «κόκκινες» εργολαβίες, αλλά κυρίως στην απίστευτη ικανότητά της να μην κάνει αυτό που κλήθηκε προ τριετίας να κάνει: τη δουλειά της!

Επίσης, μας έχει συνηθίσει στο να μας αφήνει έκπληκτους με τις προτεραιότητες που θέτει. Παράδειγμα, προτεραιότητα για την κομμουνιστική αρχή είναι μια πορεία δήθεν κατά της ανεργίας, οι καταγγελίες για όλους και για όλα και από την άλλη, σε δεύτερη μοίρα η πόλη με τα προβλήματα και τις ανάγκες της. Και για να μην παρεξηγηθούμε από τους κόκκινους άρχοντες και τους «ταλιμπάν» ακολούθους τους, εννοούμε αυτά τα προβλήματα που ο δήμος εύκολα μπορεί και οφείλει να διαχειριστεί και να λύσει…

Αφορμή για το παρόν δημοσίευμα αυτή τη φορά στάθηκε η επιμονή πολίτη για τη σήμανση της πόλης, η οποία σε αρκετά σημεία «κρύβεται» από τις φυλλωσιές των δέντρων. Τι κι αν η δημότισσα έχει καλέσει αρκετές φορές το αρμόδιο τμήμα του Δήμου για να κάνει τη δουλειά του; Τι κι αν τα κρυμμένα «STOP» είναι παγίδες θανάτου για τους οδηγούς; Εδώ στην Πάτρα πλέον έχουμε άλλες λογικές και άλλες προτεραιότητες…προερχόμενες από τον Περισσό!

Καλό όμως είναι να γνωρίζει τόσο ο κ. Πελετίδης, που είναι «καλός γιατρός και ακόμα καλύτερος άνθρωπος», όσο και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοί του, ότι οι ευθύνες των πράξεων ή της απραξίας τους, κάποια στιγμή θα τους χτυπήσουν την πόρτα…Ελπίζω μόνο να μην έχουμε θρηνήσει θύματα…

Παρόλα αυτά, ευτυχώς που οι πολίτες παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και πράττουν αυτό που έπρεπε να κάνει ο Δήμος!

Τα λόγια και οι εικόνες της Γλυκερίας Λύτρα νομίζω ότι δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών:

«Τους παρακαλάω τόσο καιρό να καθαρίσουν τα STOP στην Φαναριου…. καμία σημασία…μετά από πολύ πίεση πήγαν τόσο ηλίθιοι κ συγνώμη που μιλάω έτσι κ έκοψαν τα μισά κλαριά μην κουραστούν..πέρασα σήμερα κ το είδα ολοκάθαρα κομμένα εντελώς κ εννοείται δεν τα έκοψαν από το δήμο ένας πολίτης το έκανε να ναι καλά ο άνθρωπος….. λυπάμαι πολύ εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ απλά από δω κ πέρα θα παρεμβαίνω με εισαγγελική παρέμβαση….έλεος…..δείτε τις φωτογραφίες….κ ας κάνουν κάτι τα site κ οι εφημερίδες …..το πριν και το μετά όχι από αυτούς που έπρεπε αλλά από έναν απλό πολίτη!»

Τέλος, δυστυχώς η οδός Φαναρίου δεν είναι η μόνη οδός στην οποία έχει παρατηρηθεί το συγκεκριμένο. Όλη η Πάτρα είναι γεμάτη παγίδες θανάτου, κάτι που ο Δήμαρχος και η ομάδα του θα γνώριζαν αν ενδιαφέρονταν…

Κατά τ’ άλλα, ο κομμουνιστής Δήμαρχός μας, ακόμα θεωρεί ότι την Πάτρα αντιπροσωπεύει ένα DVD με μια κομματική πορεία…!!!