ΦΩΤΟ – Άφησε τη δημοσιογραφία και πήρε βραβείο για το καλύτερο ελαιόλαδο

Ήταν για χρόνια το πρόσωπο δημοφιλών τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά η αγάπη της στις ελιές του παππού της και το όραμα για ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, την οδήγησαν να καταπιαστεί με το φιλόδοξο σχέδιο «My Precious Olive Tree» με τους κόπους της να ανταμείβονται αποσπώντας το χρυσό βραβείο στο πιο σημαντικό διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου. O λόγος για την Ιωάννα Κανελλοπούλου.

Το διακριτικό του άρωμα, η πλούσια, καθαρή γεύση του που ισορροπεί το πικρό με το πικάντικο και το χρυσαφένιο του χρώμα χάρισαν στο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο «My Precious Olive Tree» την υψηλότερη διάκριση στο πιο σημαντικό διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου στη Νέα Υόρκη.

Το πολύτιμο, όπως μαρτυρά το όνομά του, ελαιόλαδο δεν ξεχωρίζει μόνο για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, αλλά για τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τη «γέννησή» του, καθώς και για το μοναδικό πρόγραμμα… υιοθεσίας ελιάς που χαρίζει σε κάθε λάτρη του ελαιόλαδου τη δυνατότητα να αναλάβει τη φροντίδα ενός ελαιόδεντρου από όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκεται.

Άλλωστε, για την οικογένεια της δημιουργού του «My Precious Olive Tree», τη δημοσιογράφο Ιωάννα Κανελλοπούλου, τα ελαιόδεντρα αντιμετωπίζονται με τη φροντίδα και την αγάπη που προσφέρει απλόχερα κανείς στα παιδιά. Με σεβασμό, προσοχή και χρόνο μεγάλωσε αυτά τα… αγέρωχα παιδιά ο παππούς της κυρίας Κανελλοπούλου, αφήνοντάς της σπουδαία κληρονομιά την οποία η ίδια επιθυμεί να μοιραστεί με όλους όσους αγαπούν τον υγρό χρυσό της ελληνικής γης.

protothema