ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ- Η πιο θλιμμένη σκυλίτσα του κόσμου βρήκε σπίτι και άρχισε πάλι να χαμογελά

Η φωτογραφία της, που την έδειχνε ράκος ψυχολογικά να κοιτάει προς το πάτωμα της, είχε αποφέρει τον «μαύρο» τίτλο του πιο θλιμμένου σκυλιού του κόσμου για το 2015 και η παγκόσμια κοινότητα είχε συγκινηθεί χωρίς ωστόσο να έχει βρει λύση για την αξιαγάπητη Lana.

Η ιστορία της είχε σπάσει καρδιές, καθώς το αξιαγάπητο λαμπραντόρ το είχαν παρατήσει το 2015 σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Η φωτογραφία με τη Lana καταρρακωμένη, ενεργοποίησε την παγκόσμια κοινότητα των φιλόζωων με αποτέλεσμα να υποβληθούν 4.000 αιτήσεις υιοθεσίας και 15.000 δολάρια για όποιον έπαιρνε στο σπίτι του τη Lana.

Lana-3/dailymail.co.uk

Ωστόσο η ανάδοχη οικογένεια που πήρε τη Lana στο Οντάριο του Καναδά μετά τη μαζική κινητοποίηση παράτησε την αξιαγάπητη σκυλίτσα μερικούς μήνες αργότερα, με αποτέλεσμα η Lana να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να κινδυνεύει και με ευθανασία αφού το καταφύγιο δεν είχε χώρο για άλλα αδέσποτα κατοικίδια.

Η χαρμόσυνη είδηση της εύρεσης μιας νέας ανάδοχης οικογένειας, γέμισε χαμόγελα τη Lana και τους ανθρώπους τη καναδικής φιλοζωικής οι οποίοι με καμάρι ανακοίνωσαν πως πως βρήκαν σπίτι για την πανέμορφη σκυλίτσα.

Lana-2

Ας ελπίσουμε να βρει την Ιθάκη της η απίστευτη Lana που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.