Φωτιά στον καταυλισμό του Ριγανόκαμπου – Οι κάτοικοι στο έλεος των φορέων και των «υπερευαίσθητων» (photos)

Ρεπορτάζ: Ηλίας Κυριακόπουλος

Για πολλοστή φορά, στην Εγλυκάδα, στην περιοχή του Ριγανόκαμπου έπιασε φωτιά, όπως θα δείτε και στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του salos.gr.

Fotia_salos.gr2Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που πιάνει φωτιά στην περιοχή, ούτε πρόκειται για σπάνιο φαινόμενο. Αντιθέτως, κάποιοι γνωστοί -υποτίθεται άγνωστοι- το έχουν κάνει «επάγγελμα» και βάζουν φωτιά στην περιοχή δύο με τρεις φορές τη βδομάδα.

Το salos.gr επικοινώνησε με κάτοικο της περιοχής, ο οποίος μας δήλωσε: «Μας έχουν πεθάνει στις φωτιές, στις κλεψιές, στις απειλές και στο ξύλο. Όλα αυτά προέρχονται από τον καταυλισμό των Ρομά. Ανάβουν φωτιές για το χαβαλέ τους και μετά έρχονται και μας κοροϊδεύουν! Περιπολικό δεν μπορεί να έρθει στην περιοχή, παρά μόνο με τη συνοδεία περιπολικού. Αλλιώς πετάνε πέτρες στους πυροσβέστες!!! 

Fotia_salos.gr1Ο Δήμος ανύπαρκτος! Τους έχει βάλει και νερό και το αφήνουν και τρέχει 24 ώρες το 24ωρο! Στις συνεχείς παρακλήσεις μας στη ΔΕΥΑΠ, οι αρμόδιοι αδιαφορούν!

Έχουν και την προστασία διάφορων ΜΚΟ. Εμάς όμως που κινδυνεύει η ζωή μας και η περιουσία μας καθημερινά, λίγους ενδιαφέρει. Μάλλον μόνο εμάς. Το μόνο που ενδιαφέρει αυτές τις οργανώσεις και κάτι «ευαίσθητους» δικηγόρους είναι να μην τους πούμε «γύφτους», αντί για Ρομά! Έλεος πια!!!»

Fotia_salos.gr3Αυτές τις συνταρακτικές αποκαλύψεις έκανε στο salos.gr ο κάτοικος της περιοχής, που για ευνόητους λόγους κρατάμε την ανωνυμία του. Η αλήθεια είναι ότι τους κατοίκους της περιοχής τους έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού!

Ο Δήμος Πατρέων αδιαφορεί (παρόλο που λογικά θα υπάρχουν ψηφοφόροι του ΚΚΕ στην περιοχή!!!), οι Αρχές σηκώνουν τα χέρια ψηλά, η Πολιτεία είναι αλλού για αλλού και άλλοι πολύ «ευαίσθητοι» μας περιμένουν στην γωνία μην κάνουμε το λάθος, να πούμε τον «Γύφτο», Γύφτο!

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Πάρτε φτυάρι, ξεθάψτε τον Παλαμά και δικάστε τον ως ρατσιστή για το μεγαλειώδες έργο του «Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου»!!!