Το σποτ για τον «Αντύπα Δρόμος» 2017 – Δωρεάν η συμμετοχή

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα  «Αντύπα Δρόμος», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στην Πάτρα. Ο «Αντύπα Δρόμος» αφιερωμένος στην μνήμη του πρωτεργάτη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού της πόλης μας Γιώργου Αντύπα, διοργανώνεται από το Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΕΑΚ), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών και τη Λέσχη Φαέθων και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Χορηγός επικοινωνίας: salos.gr
Ήδη εκατοντάδες πολίτες έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής και έχουν εγγραφεί δωρεάν στον αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων, στο οικογενειακό περπάτημα και στην ποδηλατάδα που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του «Αντύπα Δρόμος».
Ο «Αντύπα Δρόμος» θα ξεκινήσει, για τους δρομείς και τους ποδηλάτες, από τις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός», επί της Πατρών – Κλάους και μέσω της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου θα καταλήξει στη λιμενική ζώνη.
Από την αρχή της Ελευθερίου Βενιζέλου μέσα στα όρια του ΟΛΠΑ θα διεξαχθεί ο οικογενειακός περίπατος  με φόντο το μαγευτικό τοπίο της παραθαλάσσιας ζώνης.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μπλουζάκια και μετά το τέλος του αγώνα και την απονομή αναμνηστικών, έχει προγραμματιστεί γιορτή με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων στο χώρο του Νέου Λιμανιού της Πάτρας.
Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, στα τηλέφωνα: 2610273257, 6973327791 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eesp@otenet.gr.
Δείτε το σποτ της διοργάνωσης: