Το Ποτάμι στους «δρόμους του ΕΣΠΑ»

Εκατοντάδες κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για να περπατήσει στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο το βράδυ της Τρίτης.

Εκπροσωπούμενο από τον περιφερειακό συντονιστή κ. Ζαχαρία Χρήστου και τον γραμματέα Πάτρας κ. Ηλία Κυριακόπουλο, Το Ποτάμι μαζί με εκατοντάδες κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για να περπατήσει στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο το βράδυ της Τρίτης.

Εκπρόσωποι φορέων, οργανώσεων και πλήθος πολιτών έδωσαν το παρόν σ’ αυτή την σημαντική πρώτη γνωριμία μ’ ένα κομβικό έργο (Μικρή Περιμετρική) για την Πάτρα, του οποίου η αισθητική  συνδυάζει άψογα τη νέα τεχνολογία και την αρχιτεκτονική υψηλών προδιαγραφών, όπως επίσης και την ανάδειξη του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Ποταμιού: «Η συνεργασία, ο ρεαλιστικός σχεδιασμός και η προσήλωση στους στόχους μπορούν να φέρουν καρπούς και αποτελέσματα χρήσιμα στην κοινωνία. Το Ποτάμι είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που γίνεται τόσο από την περιφέρεια, όσο και από άλλους φορείς, που στοχεύουν στην ανάπτυξη του τόπου μας».