Το «κους κους» στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα δίνει και παίρνει… | Γιατί χωροθετούν την αποθήκη τροφίμων… δίπλα στα πλυντήρια

Και ενώ το ανακαινισμένο 7όροφο κτίριο του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» δεν έχει παραδοθεί, και η μετακόμιση έχει γίνει… στο ελάχιστο, κάποιοι φαίνεται πως φρόντισαν… να πάρουν γραφείο περιωπής! Δεν γνωρίζουμε ποιος μεσολάβησε, ή αν ήταν τεκμηριωμένη επιλογή της διοίκησης να γίνει κάτι τέτοιο, ωστόσο μάθαμε πως προϊσταμένη πήρε το γραφείο της εκεί που κανονικά θα έπρεπε να είναι η αποθήκη τροφίμων και «χωροθέτησαν» την αποθήκη… δίπλα στον ιματισμό και τα πλυντήρια!

Εκεί δηλαδή που θα πλένονται τα σεντόνια και τα άλλα ρούχα που χρησιμοποιούνται στο Νοσοκομείο, ακριβώς δίπλα… θα έχουν τα τρόφιμα! Κάποιοι βέβαια ίσως πουν πως τα τρόφιμα είναι «συσκευασμένα», όμως αυτό δεν θα είναι παρά δικαιολογία! Γιατί τότε δεν τα έβαζαν… και δίπλα στην αποχέτευση του Νοσοκομείου, αφού η συσκευασία… τα προστατεύει!

Πρόκειται για μικρό χώρο ο οποίος είναι απομακρυσμένος από τον χώρο των μαγειρείων οπότε ούτως ή άλλως, κάποιοι θα κάνουν τα τρόφιμα… βόλτα στους διαδρόμους!

Ήδη έχουν γίνει αναφορές στην Διοίκηση. Η οποία όμως δεν έχει λάβει θέση και τα «κους κους» στο Νοσοκομείο δίνουν και παίρνουν! Μέχρι και για «κολλητιλίκια» κάποιων κάνουν λόγο, οι οποίοι επιδιώκουν μέσω «δημοσίων σχέσεων» να πάρουν τους καλύτερους χώρους μέσα στο Νοσοκομείο!

ΠΗΓΗ: Εφ. Κόσμος