Τα «ηνία» της Παναχαϊκής στον Τάκη Κυριακόπουλο: «Ξεκινάμε ένα ταξίδι…»

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην Παναχαϊκή αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Ο λόγος για τον βετεράνο άσσο των κοκκινόμαυρων Τάκη Κυριακόπουλο, ο οποίος θα συνεισφέρει με τις δικές του δυνάμεις στη μεγάλη προσπάθεια της Παναχαϊκής να επιστρέψει σύντομα στη φυσική της θέση!

Σε δηλώσεις που έκανε λίγο μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο Τάκης Κυριακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Το γεγονός ότι κάτι αλλάζει στην ιστορική μας ομάδα, ότι κάτι νέο με όραμα ξεκινάει και ότι δίνεται η ευκαιρία για κάτι διαφορετικό με οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχω από τη θέση του Γενικού Αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά από το κάλεσμα που μου έγινε.

Μαζί με όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια με πίστη και ελπίδα για το καλύτερο αυτής της ομάδας θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτό το εγχείρημα που τόσο ανάγκη έχει η Πάτρα και αξίζει πραγματικά όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια. Ως εκ τούτου η συνεργασία μου με τις ακαδημίες ΔΑΒΟΥΡΛΗ σταματάει κάπου εδώ για να μπορέσω από άλλο μετερίζι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Η μακρόχρονη συνεργασία μου στην οικογένεια Δαβουρλή μόνο θετικά έχει να μου προσφέρει και σε επίπεδο συνεργασίας αλλά και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες του Δαβουρλή για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και δεν θα πάψω να αισθάνομαι ότι θα ανήκω στην οικογένεια Δαβουρλή. Ξεκινάμε ένα ταξίδι που μοναδικό σκοπό έχει να ξανακτίσουμε την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ που όλοι αγαπήσαμε».