Σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στη Γερμανία – Ανάμεσα στους τραυματίες ο Πατρινός Νεκτάριος Γκοτσόπουλος

Τρένο συγκρούστηκε με λεωφορείο στο Όσναμπρικ της Γερμανίας. Συνολικά εννιά άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, ενώ σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο οδηγός της αμαξοστοιχίας. Ανάμεσά τους και ένας Έλληνας, ο Νεκτάριος Γκοτσόπουλος.

Σύμφωνα με τη Bild, το λεωφορείο σταμάτησε για να αποβιβάσει κόσμο, ωστόσο το πίσω μέρος του βρισκόταν πάνω στη διάβαση του τρένου με αποτέλεσμα ο οδηγός του να αιφνιδιαστεί και να μην προλάβει να ακινητοποιήσει την αμαξοστοιχία, που καρφώθηκε στο πίσω μέρος του λεωφορείου.

Η σύγκρουση σημειώθηκε στις 08.30 το πρωί (τοπική ώρα) της Τετάρτης και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της περιοχής.

Ένας Πατρινός ανάμεσα στους επιβάτες

γκοτσοπουλος
Ο δημοτικός σύμβουλος Πατρών Ηλίας Γκοτσόπουλος, αδελφός του Νεκτάριου, τραυματία από τη σύγκρουση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του salos.gr, υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί επιβατών. Ανάμεσα στους τυχερούς – άτυχους, ήταν και ο Πατρινός καθηγητής Νεκτάριος Γκοτσόπουλος, αδελφός του δημοτικού συμβούλου Πατρέων, Ηλία Γκοτσόπουλου.

Ο Νεκτάριος, μόνιμος κάτοικος Γερμανίας πλέον, πήγαινε στη δουλειά του σήμερα το πρωί, στο Μπίλεφελντ της Γερμανίας. Μετά το τραγικό συμβάν, ελικόπτερο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ευτυχώς, ο Νεκτάριος Γκοτσόπουλος, είναι καλά!

Το salos.gr επικοινώνησε με τον αδερφό του τραυματία, τον Ηλία Γκοτσόπουλο, ο οποίος δήλωσε: «Μετά το σοκ, ήρθε η λύτρωση! Πεθάναμε από την αγωνία μας όταν ακούσαμε το συνταρακτικό γεγονός. Ευτυχώς ο αδερφός μου είναι καλά! Τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο… Από θαύμα σώθηκε! Ελπίζω να είναι καλά όλοι οι επιβαίνοντες και των δύο μέσων.»