Στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Αυγενάκης και Κονταξάκης – Κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν (photo)

60 φορείς του Ηρακλείου και της Κρήτης, ένωσαν τις δυνάμεις και τις φωνές τους ώστε να περιορίσουν και να εξαλείψουν τα τροχαία στο νησί

Ισχυρό μήνυμα για την οδηγική ασφάλεια έστειλαν σήμερα οι εκπρόσωποι των φορέων στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν προκειμένου να ενισχύσουν το μήνυμα «Οδηγούμε με ασφάλεια» μέσω της ανοιχτής εκδήλωσης της Κυριακής, 31 Ιουλίου, στο Thalassa Magic, στην Αμμουδάρα, από τις 11:00 π.μ.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών φορέων του Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια» «στόχος μας είναι μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους συμπολίτες μας για ασφαλή οδηγική συμπεριφορά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής από τη Νέα Δημοκρατία Λευτέρης Αυγενάκης, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, ο περιφερειακός σύμβουλος Ηρακλείου Γιώργος Ματαλλιωτάκης, ενώ τα Χανιά και ουσιαστικά τη Δυτική Κρήτη εκπροσώπησε ο π. Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Κονταξάκης. 
Odiki asfaleia_salos.gr1
Γ. Κονταξάκης, Λ. Αυγενάκης, κ. Ειρηναίος
Εντύπωση κάνει το γεγονός ότι εκπρόσωποι άλλων κομμάτων δεν παρευρέθησαν σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός, που αφορά την οδική ασφάλεια όλου του νησιού! 

salos.gr