Στην παρουσίαση του «Ανεξέλεγκτου Πάθους» – Τα λόγια που μας παρακίνησαν να το προσθέσουμε στη βιβλιοθήκη μας (photos)

Μια ξεχωριστή παρουσίαση βιβλίου έλαβε χώρα στην «Αγορά Αργύρη» τη Δευτέρα 8 Μαΐου. Πρόκειται για το βιβλίο «Ανεξέλεγκτο Πάθος» της συγγραφέως Δήμητρας Παπαναστασοπούλου.

Αρκετοί συμπολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών, μεταξύ των οποίων η πρώην βουλευτής Αχαϊας Μαρία Κυριακοπούλου και ο Γραμματέας του Ποταμιού Πάτρας Ηλίας Κυριακόπουλος.

Το βιβλίο παρουσίασαν εξαίρετα η Έφη Αναλυτή (Πρόεδρος Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών), η Ήρα Κουρή (Φιλόλογος) και ο Κωνσταντίνος Μπουρδούλης (τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων).

 

Ενδεικτικά του «μεγέθους» του βιβλίου είναι και τα λόγια του κ. Μπουρδούλη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «…παρά το ότι είμαι γνωστός βιβλιοφάγος, ούτε και εγώ ξέρω πόσα βιβλία έχω διαβάσει, το βιβλίο που παρουσιάζουμε απόψε το «Ανεξέλεγκτο πάθος», είναι από τα ελάχιστα που «δεν μου επέτρεψαν»  να διακόψω ούτε για λίγο την ανάγνωσή του.

Το διάβασα και μάλιστα κρατώντας τις απαραίτητες σημειώσεις, κλεισμένος στο «αναγνωστήριό μου», σε δύο ημέρες…».

Για να τονίσει λίγο παρακάτω: «Είναι ένα σύνθετο μυθιστόρημα. Μπορώ να το χαρακτηρίσω σαν «Αληθινό», σαν «Ευχάριστο», σαν «Γλυκόπικρο» και σίγουρα σαν «Πρωτότυπο» για το είδος του».

Όταν λοιπόν ακούς τέτοια λόγια από έναν πραγματικά «βιβλιοφάγο» δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τη συμβουλή του: «νομίζω πως δεν μένει τίποτα άλλο από το να το διαβάσετε σύντομα».

Εμείς να ευχηθούμε απ’την πλευρά μας στο νέο εγχείρημα της συγγραφέως να είναι καλοτάξιδο και να βρει σύντομα την ανταπόκριση που του αρμόζει!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA