Στα μπλόκα και οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας | Συνεχίζουν τους αποκλεισμούς στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα

Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνει από την Τετάρτη ο αγροτικός σύλλογος Δυτικής Αχαΐας. Ελήφθη ομόφωνα η απόφαση για κάθοδο των τρακτέρ την Τετάρτη 1/2/2017 και ώρα 12:00 στον κόμβο Κάτω Αχαΐας απαντώντας όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «σε ότι είπε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Αποστόλου. Η αδιαλλαξία του υπουργείου  απέναντι στον αφανισμό μας δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς απάντηση από τους αγρότες της Αχαΐας. Καλούμε τους συναδέλφους να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων και δίνουμε ραντεβού στην Κ. Αχαΐα».

Συνέχεια των μπλόκων σήμερα στη Δυτική Ελλάδα

Χθες τους αγρότες του Αιγίου που αποκλείουν πλέον για τρεις ώρες κάθε απόγευμα την εθνική οδό Πατρών Κορίνθου (6-9) στο ύψος των βενζινάδικων επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε δίωρο αποκλεισμό στο δρόμο που συνδέει τη Βόνιτσα με τη Λευκάδα προχωρούν σήμερα από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας.

Στο Κεφαλόβρυσο οι αγρότες  αποφάσισαν να ανανεώσουν το “ραντεβού” τους για αύριο στις 12:00 στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου. Τότε θα βρεθούν με τα τρακτέρ και θα αποφασίσουν την περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεων.

Οι αγρότες  της Ηλείας επίσης, έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού πάλι στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας και καλούν όλους τους συναδέλφους τους και τους κτηνοτρόφους να δώσουν δυναμικό παρών και ενωμένοι να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους.