Στα «κάγκελα» οι εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου | Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τη διοίκηση της αλυσίδας Μαρινόπουλος θα επιδιώξουν να έχουν σήμερα Τρίτη οι εκπρόσωποι του σωματείου των εργαζομένων της αλυσίδας. Η μισθοδοσία του μηνός Δεκεμβρίου δεν καταβλήθηκε ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι.
Συγκεκριμένα πηγές από το σωματείο, ανέφεραν στο Capital.gr πως έχουν ζητήσει συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας. Η συνάντηση, όπως εκτίμησαν θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο εκτός από τη διοίκηση της Μαρινόπουλος, να επιδιώξουν συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη αλλά και με τον επενδυτή, δηλαδή στελέχη της Σκλαβενίτης.
Από το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης θα εξαρτηθούν και οι επόμενες κινήσεις τους, όπως είπαν οι ίδιες πηγές οι οποίες δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο εάν δεν δουν φως να προβούν σε κινητοποιήσεις, η μορφή των οποίων θα καθοριστεί μέσα σε επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τους ίδιους οι κινητοποιήσεις, αν και εφόσον αποφασιστεί κάτι τέτοιο, θα κλιμακωθούν και θα ξεκινήσουν από παράσταση έξω από το καταστήματα, στάσεις εργασίας ακόμη και απεργία.
Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της αλυσίδας στην Βόρεια Ελλάδα έχουν θέσει ως dead line το τέλος της εβδομάδας για την καταβολή της μισθοδοσίας Δεκεμβρίου. Σε αντίθετη περίπτωση είναι αποφασισμένοι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να προχωρήσουν σε μαζικές κινητοποιήσεις.