Σήμερα τα σαράντα του Κυριάκου Μαμιδάκη – Πλήθος κόσμου τίμησε τη μνήμη του προέδρου της Jetoil (photos)

Στις 3 Ιουλίου, ο Κυριάκος Μαμιδάκης βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Διόνυσο.   Δίπλα στον Κυριάκο Μαμιδάκη βρέθηκε ένα όπλο, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, έφερε ένα και μοναδικό τραύμα. 
μαμιδακης
Κυριάκος Μαμιδάκης

Ο Κυριάκος Μαμιδάκης γεννήθηκε το 1932 στην Ανωσκελή Κισσάμου. Ήταν πρόεδρος της Jetoil, ενός κολοσσού στον τομέα των καυσίμων, ο οποίος έφτασε να αποτελεί την τρίτη δύναμη της αγοράς, με μερίδιο 8,5%, με δίκτυο 600 πρατηρίων, με πέντε θυγατρικές στα Βαλκάνια.

Σήμερα, Κυριακή 7 Αυγούστου τελέσθηκε το μνημόσυνο των 40 ημερών στη μνήμη του Κυριάκου Μαμιδάκη, στη γενέτειρά του την Ανωσκελή.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στον Άγιο Χαράλαμπο, μεταξύ των οποίων οι πρώην Δήμαρχος και βουλευτής Χανίων Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο π. Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης Γιώργος Κονταξάκης, και ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης κ.α.

Δείτε τις φωτογραφίες του salos.gr από τα σαράντα του μεγάλου Κρητικού επιχειρηματία:

mnimosino_salos.gr1 mnimosino_salos.gr2 mnimosino_salos.gr3 mnimosino_salos.gr4 mnimosino_salos.gr5 mnimosino_salos.gr6 mnimosino_salos.gr7 mnimosino_salos.gr8 mnimosino_salos.gr9

salos.gr