Σάλος στο Τέξας – Έκλεψε βέρα από νεκρή μέσα από το φέρετρο (photo)

Παρόλο που η κλοπή είναι τόσο συνηθισμένη στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα, ένα βίντεο που κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει αποτροπιασμό με το θράσος μιας κακοποιού από το Τέξας, η οποία δεν δίστασε να κλέψει τη βέρα μιας ηλικιωμένης ενώ εκείνη κειτόταν… νεκρή μέσα στο φέρετρο.

Το υλικό το οποίο κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του γραφείου κηδειών Sunset Funeral Home δείχνει την άγνωστη δράστιδα να πλησιάζει το φέρετρο της Lois Hicks, να της αγγίζει αρκετές φορές το χέρι, παριστάνοντας την λυπημένη για τον χαμό της και να της αρπάζει το πολύτιμο δαχτυλίδι που τη συντρόφευε μια ολόκληρη ζωή.

Το αστυνομικό τμήμα της Οδησσού του Τέξας έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, ζητώντας από τους κατοίκους της περιοχής να βοηθήσουν στην έρευνα για τον εντοπισμό της κλέφτρας, η οποία βεβήλωσε με την πράξη της μία από τις πιο ιερές στιγμές για τους συγγενείς της ηλικιωμένης γυναίκας.

Η φωτογραφία του δαχτυλιδιού που ανέβασε η εγγονή της ηλικιωμένης στο Facebook

vera

Η εγγονή της Hicks σχολίασε το περιστατικό, το οποίο συνέβη κατά τη διάρκεια της κηδείας της γιαγιάς της στις 8 Απριλίου, με μία ανάρτηση στο Facebook που συνοδευόταν με την φωτογραφία του δαχτυλιδιού. «Σαν να μην ήταν αρκετή η θλίψη που βίωσε η οικογένειά μου με τον χαμό της γιαγιάς μου, μία άθλια κλέφτρα εισέβαλε εχθές στο γραφείο κηδειών και της έκλεψε τη βέρα από το δάχτυλο», έγραψε η εγγονή, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την οικογένεια.

πηγή: zarpanews.gr