Προμηθέας: «Όλη η Ελλάδα είδε»

Ο Προμηθέας στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, με τους Πατρινούς, όμως, να έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Η ΚΑΕ εξέδωσε την Κυριακή (22/1) ανακοίνωση στην οποία διαμαρτύρεται για τα σφυρίγματα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «όλη η Ελλάδα είδε το πώς και το τι σφύριξαν οι διαιτητές του αγώνα. Είναι, πραγματικά, κρίμα, κάποιοι συστηματικά να πληγώνουν ό,τι αγαπάμε».

Παράλληλα, εκφράζει τις ευχαριστίες της στον κόσμο για τη στήριξή του, ενώ συγχαίρει παίκτες και τεχνικό τιμ για την εμφάνιση.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες της στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας (τόσο στους φιλάθλους του Προμηθέα, όσο και σε αυτούς του Παναθηναϊκού) για την κόσμια και φίλαθλη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κατάμεστο «Δημ.Τόφαλος», μετατρέποντας το παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό σε μια μπασκετική γιορτή, που απόλαυσε όλη η Ελλάδα.

Συγχαίρει, επίσης, τους αθλητές και το τεχνικό teamτης ομάδας μας για την προσπάθεια και την εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διαιτησία του αγώνα. Όλη η Ελλάδα είδε το πώς και το τι σφύριξαν οι διαιτητές του αγώνα. Είναι, πραγματικά, κρίμα, κάποιοι συστηματικά να πληγώνουν ό,τι αγαπάμε».