Παρέμβαση Τζανάκου για τα αδέσποτα στο salos.gr – Καλεί Δημοτική Αρχή και Κυβέρνηση να παρέμβουν άμεσα

Νέα παρέμβαση στο salos.gr για το θέμα των αδέσποτων ζώων στην Πάτρα.

Αυτή τη φορά, με αφορμή το δημοσίευμα του salos.gr (δείτε εδώ σχετικά), ο Νίκος Τζανάκος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα: η δική μας πόλη», δήλωσε στο salos.gr:

«Το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων στην Πάτρα σίγουρα δεν είναι σημερινό. Χρήζει ουσιαστικής αντιμετώπισης με γνώμονα την προστασία και την φροντίδα των ζώων, αλλά και την προστασία των πολιτών.

Να σας θυμίσω ότι, όσο ήταν στην αντιπολίτευση ο κ. Πελετίδης, συνεχώς κατήγγειλε τις κινήσεις προηγούμενων δημοτικών αρχών, ότι προσπαθούσαν με ημιτελείς τρόπους και βοηθώντας ιδιώτες να λύσουν το ζήτημα, αντί να αναλάβουν οι τότε δήμαρχοι τις ευθύνες τους.

Έγινε κάποια στιγμή μια συνάντηση με τους άλλους Δημάρχους της Αχαΐας και ελπίζαμε ότι το θέμα ήταν ζήτημα χρόνου για να λυθεί και ενώ στην αρχή ο κ. Πελετίδης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και φάνηκε να το αναλαμβάνει προσωπικά. Παρόλα αυτά, δυστυχώς μέχρι τώρα, δεν έχει γίνει τίποτα με αποτέλεσμα το πρόβλημα να έχει διογκωθεί.

Περιμένουμε από τη δημοτική αρχή να παρέμβει άμεσα απαιτώντας και από την Κυβέρνηση να ολοκληρώσει τις διαδικασίες, οι οποίες έχουν μπλοκάρει πράγματι, τη λύση του ζητήματος και προκαλούν πρόβλημα στις τοπικές κοινωνίες».