Παράταση παραστάσεων για τους… «Σαρανταπέντε Γιάννηδες» στο act

Η ολόφρεσκια μουσικοθεατρική κωμωδία για τη σουρεαλιστική καθημερινότητα, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα πλαίσια του the Best Comedy Week 2016 και ανέβηκε στο θέατρο act κατά τη διάρκεια των γιορτών παίρνει παράταση για λίγες ακόμα μέρες.

Συγκεκριμένα το κοινό της Πάτρας θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για έξι ακόμα παραστάσεις: την Τρίτη 3, την Τετάρτη 4, την Κυριακή 8, την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 21.30 ενώ ειδικά για την Κυριακή 8 Ιανουαρίου ισχύει προσφορά για όλους τους Γιάννηδες, όπου και θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση δωρεάν (με επίδειξη ταυτότητας) λόγω της ονομαστικής τους εορτής.


Τα πρωτότυπα κείμενα του έργου υπογράφουν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κωνσταντίνος Μάγνης και ο συγγραφέας Τηλέμαχος Τσαρδάκας, ενώ την πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια ο συνθέτης Χριστόφορος Γερμενής. Τους πολλούς διαφορετικούς ρόλους παίζουν ο Παναγιώτης Τσίτσας, ο Δημοσθένης Χριστόπουλος και η Μαρία Καραμάνη η οποία ερμηνεύει ζωντανά και τα νέα τραγούδια του Χριστόφορου Γερμενή σε στίχους Τηλέμαχου Τσαρδάκα.

Πρόκειται για μια παράσταση με πολλές μικρές σύντομες κωμικές ιστορίες καθημερινής Ελληνικής πραγματικότητας, γεμάτες σουρεαλισμό και αλήθεια, τραγικότητα αλλά και χιούμορ. Ήρωες της παράστασης είναι ταξιτζήδες, δημοσιογράφοι, αεροσυνοδοί, σύζυγοι, Προπατζήδες, καπνιστές, αντι-καπνιστές, απολυμένοι, νεκροί, ζωντανοί, νεκροθάφτες, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, αστοί, βλάχοι, φίλοι, προδότες, τεθλιμμένοι. Ονομάζονται όλοι Γιάννηδες και είναι όλοι καθημερινοί, κανονικοί, θυμωμένοι Έλληνες.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφουν από κοινού ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας και ο Παναγιώτης Τσίτσας. Την επιμέλεια των κοστουμιών έκανε ο Άρης Τείος, το σκηνικό επιμελήθηκε η Δανάη Μακρή και τους φωτισμούς η Sue Lavina.
Δείτε φωτογραφίες τις παράστασεις.

 

Ταυτότητα Παράστασης:

Κείμενα: Κωνσταντίνος Μάγνης, Τηλέμαχος Τσαρδάκας

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Τσίτσας, Τηλέμαχος Τσαρδάκας

Μουσική- Τραγούδια: Χριστόφορος Γερμενής

Στίχοι: Τηλέμαχος Τσαρδάκας

Παίζουν: Παναγιώτης Τσίτσας, Μαρία Καραμάνη, Δημοσθένης Χριστόπουλος

Επιμέλεια Κοστουμιών: Άρης Τείος

Επιμέλεια Σκηνικού: Δανάη Μακρή

Φωτισμοί: Sue Lavina

Σχεδιασμός Αφίσας: Studio Ampersand

Φωτογραφίες: Δημοσθένης Χριστόπουλος

 

Σαρανταπέντε Γιάννηδες | στο θέατρο act

Πληροφορίες-κρατήσεις: 6936122263, 2610272037

Διάρκεια: 60 λεπτά

Εισιτήρια: 10 € (Κανονικό) 8 € (φοιτητικό, ανέργων) 5 € (για φοιτητές θεατρολογίας και δραματικών σχολών)

Τελευταίες παραστάσεις: Τρίτη 3, Τετάρτη 4, Κυριακή 8 (με ειδική προσφορά), Παρασκευή 13, Σάββατο 14, Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 21.30