Πάτρα: 65χρονη άστεγη μένει σε αντίσκηνο με τα 2 σκυλάκια της – Λαμβάνει φάρμακο, προκειμένου να της κοπούν ούρα και κόπρανα, γιατί δεν έχει πρόσβαση σε τουαλέτα!!! (ντοκουμέντο)

Άστεγη μένει σε αντίσκηνο με τα 2 σκυλάκια της στην πλατεία Νόρμαν από την Παρασκευή.

ρεπορτάζ: Ηλίας Κυριακόπουλος

Ντοκουμέντο του salos.gr έρχεται να ταράξει τα «νερά» της τοπικής κοινωνίας και της πολιτείας, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Η 65χρονη κα Ε. Κ., πριν διέμενε σε μια παράγκα την οποία της είχε παραχωρήσει ιδιώτης, αλλά πλέον την χρειαζόταν και την έδιωξε. Παλιότερα την φιλοξενούσε  ο δήμος σε ξενώνα στην Ηρώων Πολυτεχνείου μαζί με τα σκυλάκια της.

Ο τωρινός ξενώνας που νοικιάζει ο δήμος δεν δέχεται κατοικίδια. Η κυρία αρνείται να τα αποχωριστεί καθώς είναι η μοναδική της συντροφιά Έχει προβλήματα υγείας και χρειάζεται ιατροφαρμακευτική, αυτές τις ημέρες λαμβάνει το ercefuryl, προκειμένου να της κοπούν ούρα και κόπρανα, γιατί δεν έχει πρόσβαση σε τουαλέτα!!!

Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, γνωρίζει την περίπτωση.

Πληροφορίες του salos.gr αναφέρουν πως η υπόθεση της κας Ε.Κ. είναι γνωστή στο Δήμο Πατρέων, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι για τη στέγασή της λόγω του ότι η κα Ε. δεν αποχωρίζεται τα σκυλιά της.

Σημειώνεται ότι η κυρία Ε. Κ. δεν έχει κανένα εισόδημα και για την ώρα της πάνε φαγητό οι περίοικοι, ενώ πληροφορίες λένε πως το συσσίτιο του δήμου, αρνείται να το δεχτεί.

Σημείωση: Τα στοιχεία της κυρίας Ε.Κ. είναι στη διάθεση των αρμοδίων αρχών εφόσον ζητηθούν!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Astegi_salos.gr1 Astegi_salos.gr2 Astegi_salos.gr3