Πάτρα: Περιηγητικός περίπατος από τους Patrinistas για το 4ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης και όχι μόνο…

Η ομάδα εθελοντισμού και ενεργοποίησης Patrinistas, σε ρόλο πρεσβευτή της Πάτρας, με την συνδρομή του Ξενοφώντα Παπαευθυμίου,  ανταποκρινόμενη θετικά σε σχετικό αίτημα του 4ου Γυμνάσιου Μυτιλήνης, διοργανώνουν περιήγηση στο κέντρο και την πάνω πόλη της Πάτρας, σε 28 μαθητές της Β΄ Γυμνασίου και τους συνοδούς καθηγητές τους, που επισκέπτονται την πόλη μας στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής, την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 στις 19:30 το απόγευμα, με σημείο συνάντησης – εκκίνησης την πλατεία Γεωργίου μπροστά από το Θέατρο Απόλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάτρα: Τα μυστήρια των συντριβανιών της πλατείας Γεωργίου

Νωρίτερα στις 15:00 το απόγευμα, οι μαθητές και οι συνοδοί τους, με την συνδρομή της ξεναγού Τόνια Ράπτη, θα ξεναγηθούν στο Οινόκαστρο της ACHAIA CLAUSS, στο Πετρωτό Πατρών, με σημείο συνάντησης – εκκίνησης την Kάβα Δανιηλίδος , στο Παλαιό Οινοποιείο. Μετά το πέρας της ξενάγησης, οι μαθητές θα πραγματοποιήσουν συμβολικά δενδροφύτευση στο προαύλιο χώρο του Οινόκαστρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΩΤΟ – Αστικοί μύθοι, στοιχειά, φαντάσματα και άλλα… παράδοξα στην Πάτρα!

*** Και οι δύο περιηγήσεις είναι ανοικτές και για όσους φίλους – συμπολίτες μας επιθυμούν να παραβρεθούν. Σας περιμένουμε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατρινέλα: Το στοιχειό των Πατρών, στο κάστρο της πόλης…