Πάτρα: Παράσταση αγάπης, μαθητών του 26ου και 64ου Δημ. Σχολείων για τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ

Tη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και ώρα 7.30 μμ. στην Αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας, το 26ο Δημ. Σχολείο και το 64ο Δημ. Σχολείο Πατρών στο πλαίσιο προγράμματος Αγωγής Υγείας και από την εμπνευσμένη πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού Μουσικής κ. Άγγελου Παπαγγελόπουλου, διοργανώνουν σε συνεργασία με το Σύλλογο ΦΛΟΓΑ, την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας και των ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας, του Τμήματος Αγωγής Υγείας της Π.Ε. Αχαΐας, των Συλλόγων Διδασκόντων και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, μουσική Παράσταση με τίτλο:
«Ζωγραφίζοντας την ψυχή μας με την πένα της Μουσικής »
Μια γιορτή με νότες και κίνηση, γεμάτες Αγάπη, Ελπίδα και παιδικά χαμόγελα!
Μια μουσική συνάντηση δυο Σχολείων, των 26ου και 64ου Δημοτικών Σχολείων Πατρών. Μια μοναδική εμπειρία και ευκαιρία επικοινωνίας, συμμετοχής και συνεργασίας, που ενώνει Χορωδίες, παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς των δυο Σχολείων,ενώ η προσπάθεια αυτή ξεχωρίζει, καθώς γίνεται από παιδιά για παιδιά.
130 μαθητές ενώνουν τις φωνές τους για τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και με τη δύναμη της Μουσικής και των χρωμάτων δίνουν μηνύματα Αγάπης, ανθρωπισμού και προσφοράς. Με τον τρόπο αυτό οι σημερινοί μαθητές και οι αυριανοί πολίτες γνωρίζουν, ότι η δυσκολία είναι δύναμη, που μας μαθαίνει να παλεύουμε και μας κάνει πιο δυνατούς . Γιατί έχουν μάθει, ότι ο πραγματικός πλούτος βρίσκεται στις καρδιές και στη γνώση, στις ελπίδες και στα όνειρα για ένα κόσμο καινούριο, αισιόδοξο, ανθρώπινο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για την ενίσχυση αποκλειστικά του σπουδαίου έργου του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ υπάρχουν και προσκλήσεις στη συμβολική τιμή των 3 ευρώ. Διατίθενται από το Σύλλογο ΦΛΟΓΑ και από τα Σχολεία.
Επικεφαλής της διοργάνωσης η Διευθύντρια του 26ου Δημ. Σχ.Πατρούλα Αντωνοπούλου και ο Διευθυντής του 64ου Δημ. Σχ. Νίκος Βεγιάννης