Πάτρα: «Γιατί αν γλυτώσει το παιδί… υπάρχει ελπίδα…» | Εκδήλωση για το Βullying με το πιο έγκριτο πάνελ

Μπορεί να συμβεί σε κάθε παιδί. Στέρησε ζωές. Συμβαίνει όλο και πιο συχνά, παίρνοντας ανησυχητικές διαστάσεις.

Η Ένωση Γυναικών Πάτρας, το Μεγαλύτερο Σωματείο στη ΝοτιοΔυτική Ελλάδα, με κοινωνική ευαισθησία, πραγματοποιεί εκδήλωση για το Σχολικό Εκφοβισμό – Βullying. Το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ. στην Αγορά Αργύρη και στα πλαίσια του Active – Children οι πλέον ειδικοί έρχονται στην πόλη μας για να μας μιλήσουν για μια μάστιγα.

Η Εκδήλωση αφιερώνεται στη μνήμη των Βαγγέλη Γιακουμάκη και Άλεξ Μεχισβίλι που έχασαν τη ζωή τους από το Bullying.

Ο ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Τσούκαλης μιλά για τον σχολικό εκφοβισμό, τη μάστιγα των τελευταίων χρόνων. Στο πάνελ των ομιλητών συμμετέχουν ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και οργανωτικός γραμματέας της ΠΟΑΣΥ, η πρόεδρος των Ελλήνων Εγκληματολόγων κα Ερασμία Μπίτσικα, η κα Αλεξάνδρα Κατσούλη Νοσηλεύτρια Ψυχ. Υγείας, Ψυχολόγος και Εγκληματολόγος (MSc), η κα Θεώνη Σπαθή Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακούς τίτλους στον τομέα της Επιστήμης του Εγκλήματος (MSc in Crime Science – University College London) και στις Επιστημονικές Μεθόδους Έρευνας και Στατιστικής Ανάλυσης Εγκλημάτων (MSc in Forensic Science and Criminal Justice – University of Leicester), η κα Παναγιώτα Μακρυσοπούλου εκπαιδευτικός και εγκληματολόγος

Καθώς και η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας κα Άννα Μαρία Ρογδάκη, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η έγκριτη δημοσιογράφος κα Νατάσα Ράγιου.

 

 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ