ΝΕΟΤΕΡΟ – Χωρίς αποτέλεσμα η ανεύρεση της γυναίκας που έπεσε από τη Γέφυρα | Η ασθένεια και το γράμμα αυτοκτονίας

ΝΕΟΤΕΡΟ: Στο γράμμα που βρέθηκε μέσα στο ΙΧ της, το οποίο πάρκαρε στην άκρη της γέφυρας, η ίδια κάνει αναφορά για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και θα επιδεινωνόταν. Μέχρι και το βράδυ της Τρίτης συνεχίζονταν οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Πατραϊκού χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από σήμερα Τετάρτη οι λιμενικοί θα διακόψουν την επιχείρησή τους.

3/1: Όσο περνούν οι ώρες, τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες ευτυχούς κατάληξης. Οι έρευνες εκτείνονται από τη θαλάσσια περιοχή της Ναυπάκτου, ως τους πρόποδες της Μακύνειας και την παραλία «Καλαμάκι», χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχει εντοπιστεί κανένα στοιχείο που να οδηγεί στην 31χρονη, που μάλλον κατάγεται από τη Ναύπακτο.

Ο κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Δημήτριος Κυριακουλόπουλος, επιβεβαίωσε τα όσα γνωρίζαμε ως σήμερα, ότι δηλαδή ένα αυτοκίνητο σταμάτησε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μεταξύ πρώτου και δεύτερου πυλώνα. Μια γυναίκα φαίνεται από τις κάμερες να κατεβαίνει και να πλησιάζει την κουπαστή της γέφυρας. Εκεί, όπως σημειώνει ο επικεφαλής του λιμενικού Πατρών «υπάρχει τυφλό σημείο» και δεν φαίνεται πτώση της γυναίκας στη θάλασσα.

Από την πρώτη στιγμή έχουν κινητοποιηθεί πλώτα και επίγεια μέσα, τόσο από την Πάτρα, όσο και από το Αίγιο, το Ρίο, τη Ναύπακτο και το Μεσολόγγι. Επιπλέον, ο κ. Κυριακουλόπουλος επισημαίνει τη συνδρομή των ferrie boats που εκτελούν το δρομολόγιο Αντίρριο – Ρίο, αλλά και άλλων διερχόμενων πλοίων στην αναζήτηση. Στις έρευνες συνδράμει επίσης και ο Ερυθρός Σταυρός, και χρήση Drone στις έρευνες.

Ο κ. Κυριακουλόπουλος παραμένει αισιόδοξος και αναφέρει πως ελπίζει σε μια ευτυχή κατάληξη αν και όπως σημειώνει «η πρακτική έχει δείξει ότι τέτοιου είδους πτώση συνήθως είναι θανατηφόρα». Η πτώση από τέτοιο ύψος στο παγωμένο νερό, αλλά και τα ισχυρά ρεύματα κάνουν τις ελπίδες ανεύρεσής της γυναίκας να λιγοστεύουν.

Τέλος, έπειτα από τρεις ημέρες αναζήτησης, το λιμενικό εκτιμά πως αν η γυναίκα έχει όντως πέσει στη θάλασσα, οι ελπίδες ανεύρεσής της είναι δυστυχώς πολύ λιγότερες.

2/1 Τη θαλάσσια περιοχή από το Μεσολόγγι μέχρι και τη Ναύπακτο -στις ακτές της Αιτωλοακαρνανίας- και από την Παναγοπούλα μέχρι και τα όρια της Πάτρας στα Καμίνια, χτενίζουν οι λιμενικές αρχές για τον εντοπισμό του ατόμου που φέρεται να είναι γυναίκα 31 ετών και αγνοείται από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το χρονικό
Το πρωί του Σαββάτου κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα μαύρο Mercedes A CLASS, το οποίο στάθμευσε μεταξύ των πυλώνων Μ3-Μ4 με την οδηγό του να βγαίνει από το αυτοκίνητο, να κατευθύνεται στο κατάστρωμα της γέφυρας και στη συνέχεια να εξαφανίζεται. Ο υπεύθυνος της γέφυρας ενημέρωσε το λιμενικό τμήμα Ρίου για πιθανή πτώση ατόμου και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες κατά μήκος της ακτογραμμής καθώς πιθανολογείται ότι η νεαρή θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στη θάλασσα.

 

16.50 Χωρίς κανένα εύρημα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 31χρονης γυναίκας από τη Ναύπακτο που βασίμως εικάζεται ότι έπεσε από την γέφυρα του Ρίου Αντιρρίου αφήνοντας ένα σημείωμα μέσα στο αυτοκίνητο της. 

Οι  έρευνας άρχισαν και πάλι το πρωί και  συμμετέχουν  περιπολικό όχημα του Λιμεναρχείου Ναυπάκτου , πλωτό φουσκωτό του λιμεναρχείου Μεσολογγίου  , πλωτό του λιμεναρχείου Πάτρας και δύο ομάδες ρου Ερυθρού σταυρού.

Οι έρευνες εστιαζονται από την δεξαμενή όπου κατασκευαζόταν η Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου έως  Μακύνεια Κάτω Βασιλική και Καλαμάκι. Στα δύσβατα σημεία γίνεται και χρήση drone για τον εντοπισμό της.

Περίπου 30 άτομα στις έρευνες μαζί και με συγγενικό πρόσωπο.

Με πληροφορίες και φωτό από το nafpaktianews.gr

 

 1/1: Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες του λιμενικού για τον εντοπισμό της γυναίκας, που φέρεται να βούτηξε, χθες το πρωί, από τη Γέφυρα του Ρίου. Να θυμίσουμε, οτι η άγνωστη γυναίκα, -με καταγωγή, πιθανόν, από τη Ναύπακτο, λίγο πριν πέσει από τη Γέφυρα, άφησε επάνω σε αυτή το αυτοκίνητό της όπου μέσα βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας. Οι κινήσεις της, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες της Γέφυρες.

31/12: Από την Ναύπακτο σύμφωνα με ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες η 31χρονη γυναίκα που έπεσε στο κενό από την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.
Εικόνες από τις έρευνες που συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα…

 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό, καθώς γυναίκα φέρεται να αγνοείται στην Γέφυρα του Ρίου. Η άγνωστη γυναίκα άφησε το αυτοκίνητο της επάνω στη Γέφυρα, γύρω στις 7.30 το πρωί, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας.

Οι κάμερες ασφαλείας της Γέφυρας κατέγραψαν το σκηνικό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αφότου η γυναίκα άφησε το αυτοκίνητο, βούτηξε στα νερά…

Η γυναίκα, δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής και οι έρευνες συνεχίζονται…