Πάτρα: Σήμερα συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν για πάντα τον 47χρονο Λουκά Μάνδαλο

Ακόμα ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή. Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Λουκά Μάνδαλου. Ο 47χρονος, έπασχε από καλπάζουσας μορφής νεοπλασματική ασθένεια και έφυγε μόλις μερικές μέρες μετά τη διάγνωση.

Ο Λουκάς Μάνδαλος, εργαζόταν στο νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα, ενώ ήταν αδελφός του μικροβιολόγου Γ. Μάνδαλου.

Στις 2 το μεσημέρι στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης στα Σύνορα θα κηδευτεί ο 47χρονος, Λουκάς Μάνδαλος που έφυγε πρόωρα από τη ζωή και θα ακολουθήσει η ταφή του στο νεκροταφείο της Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

Η ανακοίνωση του σωματείου «Ιπποκράτης»

Θλίψη στους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας σκόρπισε χθες το βράδυ η είδηση του πρόωρου θανάτου του συναδέλφου τους Λουκά Μάνδαλου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου «Ιπποκράτης»: «Αυτό που όλοι προσευχόμασταν να μην συμβεί δυστυχώς συνέβη. Ο Συνάδελφός μας ΜΑΝΔΑΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, σήμερα το απόγευμα έφυγε ΠΡΟΩΡΑ  από κοντά μας. Δυστυχώς, άφησε την τελευταία του πνοή στη βραχεία Νοσηλεία  μετά από μιά ολιγοήμερη νοσηλεία στην Ουρολογική και στη βραχεία Νοσηλεία του Νοσοκομείου μας, στο Νοσοκομείο όπου προσέφερε με αρκετά μεγάλη προθυμία και διάθεση  τις υπηρεσίες του».