Ο Βασίλης Γκολφινόπουλος ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στις ΗΠΑ – Με ποιον βουλευτή του Κογκρέσου συναντήθηκε

Συνάντηση με τον βουλευτή του Αμερικανικού Κογκρέσου Τζων Σαρμπάνη, είχε ο Πατρινός Βασίλης Γκολφινόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στις ΗΠΑ ως Πρόεδρος της Ένωσης Χειροπρακτών Ελλάδας! 

Όπως σημείωσε ο ίδιος:

«Σήμερα, συνοδευόμενος απο τον Προεδρο της Ευρωπαικής Ένωσης Χειροπρακτών Øystein Ogre, είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Ελληνό-Αμερικάνο βουλευτή του Κογκρέσου, Τζών Σαρμπάνη στο γραφείο του στο Καπιτώλιο της Ουάσιγκτον όπου βρίσκομαι εκπροσωπώντας την Ελλάδα στα πλαίσια του 14ου Παγκόσμιου Συνέδριου Χειροπρακτικής. Τον ενημέρωσα για την εξέλιξη των προσπαθειών μας στον Σύλλογο Ελλήνων Χειροπρακτών για αναγνώριση και ρύθμιση του επαγγέλματος. Εξέφρασε την υποστήριξη του στις προσπάθειες μας στο ονόμα της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος και της δημόσιας υγείας.
Μας δόθηκε επισης η ευκαιρία να συζητήσουμε για διαφορα θέματα που άπτονται της πολιτικής για την υγεία σε Ελλάδα και ΗΠΑ, όπως το υπό διάλυση Ελληνικό ΕΣΥ, οι πρόσφατες προσπάθειες μεταρρύθμισης του Affordable Act Care (ObamaCare), της νομοθεσίας Ομπάμα για παροχή υπηρεσιών υγείας στις ΗΠΑ καθώς και η «επιδημία» κατάχρησης οπιοειδών παυσιπόνων στον δυτικό κόσμο.
Καταλήξαμε οτι ειναι καθήκον και υποχρέωση όλων των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων παγκοσμίως να αντισταθούμε στον λαϊκισμό και να αντιτάξουμε εναν υγιή πολιτικό λόγο και μια ορθολογική πολιτική πρόταση προς όλους τους πολίτες.
Νοιώθω ιδιαίτερη τιμή που γνώρισα ενα εξαίρετο μέλος της μεγάλης, παντα σημαντικής και ιδιαιτέρως αγαπητής, Αμερικάνικης Ομογένειας ο οποίος εκπροσώπει επάξια τις ΗΠΑ και το Maryland»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Γκολφινόπουλος είναι μέλος του Ποταμιού, ενώ στις προηγούμενες εθνικές εκλογές ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Αχαϊας.