Ο Άρης Γάτας στην Πάτρα για την παρουσίαση του βιβλίου του «CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN»

Σήμερα στο βιβλιοπωλείο LEXIS (Κανακάρη 155-157, μεταξύ Γεροκωστοπούλου & Πατρέως) στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου της Αθλητικής Κυριακής Άρη Γάτα με τίτλο «CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN».

* Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο ίδιος ο συγγραφέας ενώ το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο δημοσιογράφος Φίλιππος Ανδρεόπουλος.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άρης Γάτας έγραψε βιβλίο για τον Κλαούντιο Ρανιέρι και για τα έργα και τις ημέρες του Ιταλού τεχνικού τα δυο τελευταία χρόνια.  Ο ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης κατέγραψε με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, την πορεία του Ρανιέρι από την κατακραυγή της αποτυχίας με την Εθνική Ελλάδας, στην αποθέωση και την απόλυτη καταξίωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Premier League.

Ο Άρης Γάτας ταξίδεψε στο Λέστερ και αποτύπωσε τις εμπειρίες και την έρευνα του τα τελευταία δυο χρόνια στο βιβλίο με τίτλο CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN.
Παράδειγμα αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και θετικής ενέργειας ο Ρανίερι είναι ο πρωταγωνιστής στις ανέκδοτες ιστορίες που καταγράφονται.
Ο Τinkerman (άνθρωπος που έκανε συνέχεια αλλαγές) μεταλλάχτηκε και έγινε «Thinkerman» (άνθρωπος που σκέφτεται). Στην εποχή της οικονομικής κρίσης και των αξιών το βιβλίο παρουσιάζει τις αλλαγές που βίωσαν στη ζωή τους από το θαύμα της Λέστερ, όλοι όσοι κινήθηκαν γύρω από τον Ρανιέρι. Ένας οδηγός για τα νέα παιδιά που ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες να κατακτήσουν τον παράξενο κόσμο του ποδοσφαίρου. (trikalaola)