Οι πρώτες 365 μέρες του Salos.gr

Του Ζαχαρία Χρήστου

Πως γεννήθηκε; Νέο πνεύμα και ανήσυχο, διαφορετικός και ασυμβίβαστος ο δημιουργός του salos. Παρατηρητικός στον επαγγελματικό του βίο, δεν έβρισκε γύρω του ειδησεογραφικό – ενημερωτικό Φως. Αποφάσισε λοιπόν να το φτιάξει. Ένα Φως για την αλήθεια, για την καθημερινότητα, για αυτά που δεν έδιναν σημασία. Να δώσει Φως σε αυτά που κρύβονται απο το ημιφως και το σκοτάδι . Γιατί για να δεις όπως είναι και όχι όπως δείχνουν τα πράγματα, οι εξελίξεις, τα πρόσωπα χρειάζεσαι το Φως.

Που απευθύνεται; Σε αυτούς που θέλουν τις μεστές αλήθειες. Στους ταξιδευτές της τέχνης και του χρόνου. Σε αυτούς που θέλουν να μάθουν και ίσως να ταυτιστούν με αναντικατάστατες ζωές. Σε αυτούς που ακολουθούν δημιουργούς με εξαιρετικό πεπρωμένο.

Πότε δημιουργήθηκε; Στην εποχή που όλα τα συμβατικά στην επικοινωνία διαλύονται σαν χάρτινος πύργος, γιατί φτιάχτηκαν με ψέματα και εξυπηρετούσαν ξένα συμφέροντα προς την ενημέρωση. Πριν από 365 μέρες λοιπόν, το salos δημιούργησε ένα νέο κόσμο επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Το Γιατί… Καθετί που δημοσιεύεται προς ένα ευρύτερο κοινό, είναι δημοσιογραφία. Γιατί ο δημιουργός του αγαπάει αυτό που κάνει και όταν αγαπάς αυτό που κάνεις παρακολουθείς διαρκώς τις τάσεις αλλά και τον εαυτό σου. Γιατί θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να τιμήσει την επιλογή του.

Και τώρα; Η αρχή έγινε. Τα πρώτα βήματα έγιναν. Σε ένα δρόμο που έχει πολλές εκπλήξεις και δυσκολίες. Αλλά σίγουρα χωρίς εκτροπή σε γκρίζες ή κίτρινες περιοχές. Έχει δείξει ήδη δέσμευση και πιστεύω σε αξίες και αρχές!!

Συνεχίζοντας την επαγγελματική του ζωή το salos.gr, του εύχομαι να συνεχίσει να είναι αμερόληπτο, καταρτισμένο, να προσπαθεί καθημερινά να κάνει καλά τη δουλειά του ακούγοντας προσεκτικά τι λέει η κοινωνία ή ο κόσμος που έχει απέναντί του. Με πείσμα και οδηγό την αλήθεια !!