Οι γιατροί του «Αγ. Ανδρέα» καταγγέλουν την Διοίκηση: «Δεν είναι ικανοί ούτε να… “χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα”

Με οξύτατους χαρακτηρισμούς η τριμελής επιτροπή των γιατρών του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» καταφέρεται κατά της διοίκησης του ιδρύματος θεωρώντας την υπεύθυνη για προσπάθεια διχασμού του ιατρικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται: Για ακόμα μια φορά η Διοίκηση του Γ. Ν. Πατρών με τις αποφάσεις της έχει κατορθώσει, στο πλαίσιο της μετεγκατάστασης, να δημιουργήσει ένταση και απογοήτευση στο σώμα των γιατρών του Νοσοκομείου μας.

Είναι πασιφανές πως εκεί στον 2ον όροφο του Ταχύρυθμου κτηρίου (Γ. Γεννηματάς), όπου στεγάζονται τα γραφεία της Διοίκησης, δεν είναι ικανοί ούτε να… “χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα” με αποτέλεσμα να έχει επέλθει αναστάτωση ανάμεσα στους συναδέλφους και να δημιουργούνται φαινόμενα “συναδελφικού αυτοματισμού”.

Καταγγέλουμε, δυστυχώς για πολλοστή φορά, την Διοίκηση του Γ. Ν. Πατρών για πλήρη ανικανότητα και την καλούμε να λάβει τέτοιες αποφάσεις που να διασφαλίζουν την ηρεμία και την αγαστή συνεργασία όλων των γιατρών και να σταματήσει συμπεριφορές που διχάζουν την ιατρική κοινότητα του Νοσοκομείου μας.