Ντοκουμέντο: Δεν τους έφτανε το δάσος στην Τριταία – «Εγκληματίες» μετέτρεψαν σε σκουπιδότοπο και το ποτάμι

Ρεπορτάζ: Ηλίας Κυριακόπουλος

Η σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον δεν ήταν πάντοτε η ιδανική ή τουλάχιστον η οφειλόμενη. Γι’ αυτό άλλωστε, ο πλανήτης μας κινδυνεύει. Έτσι, εν πολλοίς, η φυσική ισορροπία έχει διαταραχθεί με απρόβλεπτες συνέπειες για την ανθρωπότητα.

Το περιβάλλον είναι το σπίτι μας…

Στην Ελλάδα του 2016, στην Ελλάδα που γέννησε τον πολιτισμό, υπάρχουν ακόμα ανθρωποειδή, που μόνο κακό κάνουν στο περιβάλλον. Για τη δική τους ευκολία, για τη δική τους χαζομάρα, για τη δική τους κακία και ηλιθιότητα, πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρουν. Αρκεί μόνο να τα πετάξουν μακριά από το χώρο «τους» και να μην τους δει κανείς!

Εγκληματίες…

Έτσι κάποιος, κάποιοι έξυπνοι, είχαν αρκετά μπάζα και σκουπίδια στη διάθεσή τους και δεν διανοήθηκαν να τα πετάξουν εκεί που πρέπει βάσει νόμου. Σωστά! Άλλωστε για να διανοηθείς κάτι, για να σκεφτείς, είναι βασικός παράγοντας το να διαθέτεις μυαλό, κάτι που οι συγκεκριμένοι σίγουρα δεν διαθέτουν. ‘Η μάλλον, διαθέτουν και παραδιαθέτουν, αλλά μόνο για να κάνουν κακό στο περιβάλλον. Αυτό που λέει και ο λαός σοφά: «Το μυαλό τους το έχουν στην πουστιά…». 

Δεν τους έφτανε το δάσος στην Τριταία, ήθελαν να βρωμίσουν κι άλλο μέρος…

Σχετικό ρεπορτάζ και επιτόπια έρευνα είχε κάνει προ καιρού το salos.gr σε χωριό της Τριταίας, όπου μια χαράδρα την είχαν μετατρέψει σε σκουπιδότοπο… (δείτε εδώ σχετικά)

Το νέο ντοκουμέντο…

Δείτε τις τραγικές εικόνες που κατέγραψε το salos.gr από μέρος του ποταμιού που διασχίζει χωριά της Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας, που υποδεικνύουν τα καταστροφικά μυαλά, τι έκαναν. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σημείο που πέταξαν τα μπάζα και τα σκουπίδια τους, κατά τη διάρκεια του Χειμώνα, μέχρι και τις αρχές του Καλοκαιριού είναι γεμάτο από το νερό του ποταμού.

Baza_salos.gr Baza_salos.gr Baza_salos.gr Baza_salos.gr Baza_salos.gr Baza_salos.grBaza_salos.gr Baza_salos.gr Baza_salos.gr Baza_salos.gr

Σημείωση: Εφόσον ο Δήμος Ερυμάνθου και οι Αρχές ενδιαφερθούν για το θέμα, είναι στη διάθεση τους περαιτέρω στοιχεία.