Ντάνος- Βαλαβάνη: Για πρώτη φορά μιλούν για την περίεργη σχέση τους

Αποκλειστικά πλάνα με δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη σχέση τους στο συμβούλιο του νησιού, έδειξε η εκπομπή Survivor Πανόραμα.

«Από την αρχή έχουν περάσει από 40 κύματα οι σχέσεις μας. Ειδικά εγώ με τον Ντάνο μιλήσαμε τα έχουμε λύσει αυτά τα θέματα. Βέβαια δεν είχα δεθεί από την αρχή του παιχνιδιού. Πλέον οι σχέσεις μας είναι καλές, είναι μία χαρά… Πρέπει κι από τη στιγμή που είμαστε τρία άτομα, έχουμε κάνει το restart που λέγαμε εδώ και αρκετό καιρό…», ανέφερε η Βαλαβάνη αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα άλλαζε κάτι κοιτώντας πίσω.

«Σίγουρα με 12 άτομα θα υπάρχουν παρεξηγήσεις, κόντρες οτιδήποτε. Εγώ από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Γιώργος σε εμάς ήμουν η πρώτη που τον πλησίασα. Είχα μοιραστεί το φαγητό μου μαζί του… Ωστόσο στην πορεία τα πράγματα μπερδεύτηκαν… Παρόλα αυτά σαν ώριμοι άνθρωπο κάτσαμε μιλήσαμε… Νομίζω τα έχουμε αφήσει πολύ πίσω».

«Με την Ευρυδίκη θεωρώ ότι όλες οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι ένας διάλογος. Απλά μέσα από το χρόνο, λόγω και των απουσιών κάποιων προσώπων, μας δόθηκε περισσότερος χρόνος μεταξύ μας. Μέσα από αυτό το χρονικό διάστημα που γνωριστήκαμε καλύτερα, προέκυψε το σημερινό αποτέλεσμα. Τότε δεν γνωριζόμασταν καλύτερα και δεν ήμασταν και μόνοι μας. Όσο περνούσε ο καιρός, που μείναμε λιγότεροι, όλο και γνωριζόμασταν καλύτερα… Δεν θεωρώ ότι ήταν κάτι από εμπάθεια, νομίζω ότι απλά δεν γνωριζόμασταν», δήλωσε.