Νίκος Μαζιώτης: Κοντονής και Τόσκας θέλουν μια σφαίρα στο κεφάλι

Ευθείς απειλές κατά των υπουργών Σταύρου Κοντονή και Νίκου Τόσκα, εξαπέλυσε μέσω επιστολής ο Νίκος Μαζιώτης, με αφορμή το θέμα του 6χρονου γιου του μετά και τη σύλληψη της συντρόφου του, Πόλας Ρούπα. Ο κρατούμενος στις Φυλακές Κορυδαλλού, θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του από εκείνη του συνηγόρου του, Φραγκίσκου Ραγκούση.

Ο δικηγόρος του καταδικασθέντα για τρομοκρατία Μαζιώτη, μετά την απόφαση η επιμέλεια του παιδιού να δοθεί στη μητέρα της Ρούπα, ανέφερε:«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά ως δικηγόρος τον κύριο Κοντονή και τον κύριο Τόσκα που πιστεύω ότι με ευαισθησία προσπάθησαν αυτές τις μέρες να άρουν τις αρρυθμίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ανάθεσης της επιμέλειας του παιδιού».

Ο Μαζιώτης, με μήνυμα του που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia, τονίζει: “ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Οι δηλώσεις του συνηγόρου κ. Φραγκίσκου Ραγκούση το βράδυ της Κυριακής, όπου δόθηκε η επιμέλεια του γιού μας στην μητέρα της Πόλας Ρούπα δεν μας αντιπροσωπεύουν. Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι.”