Νέα «μπίζνα» Πελετίδη με την ανεργία – Δείτε που σκορπά τα λεφτά των δημοτών ο «αγωνιστής»

Του Ηλία Κυριακόπουλου*

Από την πρώτη στιγμή της θητείας Πελετίδη, λίγοι είχαμε τολμήσει να τα βάλουμε με τον κομμουνιστή δήμαρχο της Πάτρας, ακόμα πιο λίγοι αναδείξαμε τα κακώς κείμενα της πολιτικής του, ακόμα πιο λίγοι τολμήσαμε να μην κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό και να αναδείξουμε τη «δυσωδία» και την υποκρισία των τακτικών αυτού και της δημοτικής του ομάδας.

Στα λογικά επιχειρήματα που καταδίκαζαν και ξεγύμνωναν τις πολιτικές – κομματικές του επιλογές σε ότι αφορά το δήμο μας, συχνά τα «παπαγαλάκια» και οι «αυλικοί» του ασκούνταν στην εκτόξευση λάσπης, μιας και δεν μπορούσαν να παραδεχτούν ότι και «οι κομμουνιστές δεν διαφέρουν και τόσο πολύ από τους κακούς καπιταλιστές όταν έχουν την εξουσία».

Στην ουσία του ζητήματος που αφορά την δήθεν πορεία κατά της ανεργίας, έχω αναφέρει αρκετά και δυστυχώς δεν έχω λάβει απαντήσεις (όπως σχεδόν σε όλα όσα σκανδαλώδη ανέδειξα) πέραν μιας χαζής, λαϊκίστικης και άσχετης απάντησης από τον εκπρόσωπο τύπου του δήμου!

Αυτή τη φορά ωστόσο, ο κομμουνιστής κ. Πελετίδης και η ομάδα του ξαναχτυπά με απαίτηση την:

«Ψήφιση πίστωσης ποσού 4.960,00€ με ΦΠΑ, για την προμήθεια της ταινίας που παρουσιάζει την πορεία κατά της Ανεργίας, από την Πάτρα στην Αθήνα (εισηγητής: κ. Δήμαρχος)»!!!

Το θέμα έφερε στην επικαιρότητα ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Φίλιας.

Δυστυχώς δεν πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο, αλλά για ακόμη μια επικοινωνιακή «μπίζνα» των κομμουνιστών εις βάρος των δημοτών και φυσικά με χρήση των χρημάτων μας…

Έτσι λοιπόν, όταν ο δήμαρχός μας καταγγέλλει και «κλαίγεται» ότι δεν έχει λεφτά για να κλείσει μια λακκούβα που μπορεί να σκοτωθεί ένας άνθρωπος, θα μπορείτε να του τονίζετε ότι για ταινιούλες του περισσεύουν!

Έτσι για να φεύγουν οι αυταπάτες ότι πρόκειται για έναν αγωνιστή δήμαρχο των λαϊκών στρωμάτων. Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως η μόνη σχέση και ενδιαφέρον που έχει ο κ. Πελετίδης για τα λαϊκά στρώματα είναι ότι αποζητά την ψήφο τους και μόνο αυτή!!!

Τέλος, όσοι δημοτικοί σύμβουλοι ψηφίσουν την πρόταση-έκτρωμα, θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη ότι είναι συμμέτοχοι στο που σκορπά ο δήμαρχος τα χρήματα των δημοτών…

*Ο Ηλίας Κυριακόπουλος είναι πολιτικός επιστήμονας