Με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων το Πολύεδρο

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Πολύεδρο της Πάτρας, στην οδό Κανακάρη 147, την εβδομάδα 8 – 13 Μαΐου  2017. Κατ’ αρχάς συνεχίζεται η έκθεση ζωγραφικής της Ηρώς Νικοπούλου έως και το Σάββατο 13 Μαΐου 2017.

Τη Δευτέρα 8/5 , θα βρεθεί στο Πολύεδρο, στις 19.30 ο πρέσβης επί τιμή Αλέξανδρος Μαλλιάς, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα: “Ευκαιρίες και απειλές, ο Ντόναλντ Τράμπ, οι ανατροπές στην Ευρώπη, τον κόσμο και η Ελλάδα”. Αφορμή για τον ερχομό του στο Πολύεδρο είναι το βιβλίο του «Οράματα και χίμαιρες – διαδρομές ενός διπλωμάτη» που  κυκλοφορεί  από τις εκδόσεις Ι. Σιδέρης.

Παρεμβαίνει στην εκδήλωση ο Ανδρέας Σιδέρης, εκδότης του βιβλίου και Πολιτικός Επιστήμονας,

Ο συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του Πατρινού δημοσιογράφου, διευθυντή της εφημερίδας Πελοπόννησος, Κωνσταντίνου Μάγνη. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την Εφημερίδα «Πελοπόννησος»

Την Τετάρτη  10/5/2017, συνεχίζονται οι «Ανοιξιάτικες μουσικές συναντήσεις» στις 20.00 με τα μουσικά σύνολα του Ωδείου Paganini. Θα δοθεί συναυλία με έργα των Bach, Vivaldi, Mazas, Sarasade, Saint Seans, Fossa, Beethoven και Schnittke για βιολί, πιάνο, τσέλο, μαντολίνο, κλασική κιθάρα, και σύνολο εγχόρδων. Η μουσική αυτή εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Πολύεδρο και θα φιλοξενηθεί στον υπέροχο χώρο του ιερού   Καθολικού ναού του Αγίου Ανδρέα Πάτρας, στην οδό Μαιζώνος 81.

Την Παρασκευή  12/5 στις 20.00 στο πολύεδρο θα βρίσκεται ο συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς και θα μιλήσει με αφορμή το νέο του βιβλίο «Αν μ’ άφηνες τη λέξη να σου μάθω», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Τέλος το Σάββατο  13  Μαΐου 2017, από τις 11 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι, θα γίνει μία δημιουργική δράση για παιδιά, με ποιήματα και ζωγραφιές με λουλούδια και φαντασία για τη μητέρα.