Μετά τη Ρωσία, ο Κρητικός Δήμαρχος κατέκτησε και την Αμερική – Ο λόγος έχει εκπλήξει τους πάντες! (photos)

Μετά τα Ρωσικά Μέσα Μαζική Ενημέρωσης, ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης και φυσικά ο Δήμος και η Κρήτη γενικότερα, κατακτούν και τις Ηνωμένες Πολιτείες! (Δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ)

Πιο συγκεκριμένα, το διαδικτυακό ενημερωτικό site «oliveoil» έκανε ειδικό αφιέρωμα στον Δήμαρχο, αλλά και την σημαντική πρωτοβουλία που αφορούσε τον κότινο από την ελιά των Βουβών, ο οποίος «ταξίδεψε» μέχρι την Βραζιλία, ώστε να «ανοίξει» την πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μαλανδράκης Μαλανδράκης

Η πρωτοβουλία του Γιάννη Μαλανδράκη ίσως να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σε επίπεδο τουριστικής προβολής του Δήμου του, αλλά και της ελληνικής ιστορίας τα τελευταία χρόνια! Αυτό που δεν κατάφεραν τα τόσα πολλά εκατομμύρια ευρώ που έχουν δαπανηθεί για την τουριστική προβολή της χώρας μας, το κατάφερε ένας Δήμαρχος με ένα …κλαδί ελιάς!!!

Πληροφορίες του salos.gr αναφέρουν ότι ήδη μέσα σε χρόνο ρεκόρ, υπάρχει σημαντική αύξηση του τουρισμού στην περιοχή, με αφορμή την εν λόγω κίνηση, ενώ χιλιάδες επισκέπτες «τρέχουν» να δουν από κοντά την περίφημη Ελιά των Βουβών!!!