«Κόκκινη κάρτα» επειδή έβρισε τα Θεία! – Συνέβη σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου

Όλα τα έχουμε δει στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που συνέβη στο γήπεδο Ρωμανού όπου διεξαγόταν η αναμέτρηση ανάμεσα στην τοπική ομάδα με τον Αετό Ρίου για το πρωτάθλημα του Β’ ομίλου της Γ’ Κατηγορίας δεν είχε προηγούμενο.

Στο 57’ λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0, ο τερματοφύλακας του Ρωμανού Σπύρος Γιαννικόπουλος μπλόκαρε την μπάλα και θέλησε να δώσει γρήγορο βολέ για να βγάλει αντεπίθεση, όμως έκανε το λεγόμενο «τσαφ» στέλνοντας την μπάλα πλάγια. Τότε, ο έμπειρος τερματοφύλακας απογοητευμένος έβρισε τα Θεία…! Αυτό ήταν αρκετό!

Ο διαιτητής Λευτέρης Παπαδής διέκοψε το ματς και έδειξε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα. Ως εδώ όλα καλά, αφού είχε το δικαίωμα να τιμωρήσει τον παίκτη! Το απίστευτο όμως είναι ότι στη συνέχεια, καταλόγισε πέναλτι!!!

Ναι, καλά διαβάσατε. Ο διαιτητής προφανώς εκνευρισμένος από την λεκτική συμπεριφορά του τερματοφύλακα, θεώρησε ότι υπέπεσε σε «αγωνιστική» παράβαση και τιμώρησε την ομάδα! Αρχικά κατευθύνθηκε στον βοηθό του Σταύρο Ντελή ο οποίος του επεσήμανε ότι δεν υπάρχει πέναλτι, όμως ρέφερι επέμεινε στην αρχική του απόφαση.

Στην μοναδική περίπτωση που θα έδινε ένας διαιτητής σε τέτοια φάση έμμεσο φάουλ και όχι πέναλτι θα ήταν αν και εφόσον η μπάλα ήταν στον αέρα ή εντός των γραμμών την στιγμή που σφύριξε ο διαιτητής για να επιβάλει την αποβολή. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο παρατηρητής διαιτησίας Γιάννης Παπαντωνόπουλος τον παρέπεμψε.

πηγή: patranews.gr