Κυριακόπουλος: «Το Ποτάμι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να κυβερνήσει» – «Τώρα έχουμε Συριζανελλάδα»

Με αφορμή την εκδήλωση του Ποταμιού για τη Δημόσια Διοίκηση με θέμα «οι survivors της ελληνικής δημόσιας διοίκησης», ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πάτρας του Ποταμιού Ηλίας Κυριακόπουλος μίλησε στο Ionian TV και τους Νίκο Γιαπρακά & Χριστίνα Κουιμουντζή.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κυριακόπουλος τόνισε:

  • Το Ποτάμι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να κυβερνήσει. Όχι με «ποταμίσιους» σώνει και καλά, γιατί μπορεί να μην φτάνουν. Η κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση αξίων! Δεν υπάρχουν άξιοι πολιτικοί, τεχνοκράτες στη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ; Ίσως ακόμα και στο ΣΥΡΙΖΑ να υπάρχουν …καμιά δεκαριά (χαριτολογώντας).
  • Η Ελλάδα είναι εθνικό ζήτημα, όχι κομματικό. Κακώς τόσα χρόνια ήταν κομματικό. Τώρα έχουμε Συριζανελλάδα!
  • Η γραφειοκρατία στην Ελλάδα δεν προσπαθεί να ελέγξει τους πολίτες, αλλά να τους τιμωρήσει.
  • Ο Παναγιώτης Καρκατσούλης έχει βρει τον τρόπο για να λύσει τα εμπόδια και τα προβλήματα της ελληνικής δημόσιας διοίκησης. Μαζί με την ομάδα του έχει δουλέψει τις θέσεις του Ποταμιού για τη δημόσια διοίκηση, οι οποίες είναι προσβάσιμες από τους πολίτες στην ιστοσελίδα του Ποταμιού.

Επίθεση σε Τσακαλώτο, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ –                                  «Ζούμε την κωλοτούμπα της Δημοκρατίας»

  • Ίσως η μοναδική αλήθεια που έχει πει ο κ. Τσακαλώτος να ‘ναι ότι περισσότεροι έβλεπαν το survivor παρά τη βουλή όταν ψηφιζόταν το τέταρτο μνημόνιο.
  • Ο Τσακαλώτος είναι survivor μόνο για την πάρτη του. Έχει τη ρυθμική γυμναστική σε επίπεδο πολιτικής. Ο κ. Τσακαλώτος όπως και αρκετοί συνάδελφοι του έχουν αφιερωθεί σε ένα αέναο παιχνίδι κωλοτούμπας. Σε κάθε του ατάκα κρύβεται ένα ψέμα. Όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής (προσωπικής) και η Ελλάδα δεν έχει περιθώρια για παιχνίδια.
  • Αυτή τη στιγμή ζούμε την κωλοτούμπα της Δημοκρατίας. Δεν είναι ένα απλό ζήτημα. Πλέον έχουμε να κάνουμε με τα θεμέλια της κοινωνίας, της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας μας.

Δείτε το βίντεο: