Κρίσιμη μάχη για την πρόκριση! Το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας αναμετράται με το ΓΕΛ Ζακύνθου

Αύριο Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Ζαρουχλείκων το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας θα αντιμετωπίσει το ΓΕΛ Ζακύνθου για τον τελευταίο αγώνα του ομίλου, όπου και το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου που ταυτόχρονα θα πάρει και την πρόκριση στα ημιτελικά του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος λυκείων.

Το 7οΕΠΑΛ Πάτρας χρειάζεται μόνον νίκη και μάλιστα με διαφορά γκολ και χωρίς να δεχθεί, ώστε σε περίπτωση ισοβαθμίας να έχει τα αβαντάζ της πρόκρισης. Η σχολική ομάδα του σχολείου είναι κατάλληλα προετοιμασμένη  και θα παραταχθεί στον αγώνα χωρίς καμία απουσία παικτών.

Ο σύλλογος διδασκόντων του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας με την υπεύθυνη καθηγήτρια-προπονήτρια του σχολείου κ. Βασιλική Βουκελάτου, έχουν αγωνιστικά προετοιμάσει τους μαθητές τους για τον αγώνα, έχοντας φροντίσει για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Τέλος δια της   δ/ντριας του σχολείου κ. Αντωνίας Κουτρουμάνη  ο σύλλογος διδασκόντων εύχεται στους μαθητές τους καλή επιτυχία στον αγώνα και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση με όσα ορίζει το ευ αγωνίζεσθε.