Κομμουνιστικές λογικές: Η «πορεία» του Πελετίδη αντιπροσωπεύει την Πάτρα και όχι τα ιστορικά της μνημεία!

Του Ηλία Κυριακόπουλου*

H «Ψήφιση πίστωσης ποσού 4.960,00€ με ΦΠΑ, για την προμήθεια της ταινίας που παρουσιάζει την πορεία κατά της Ανεργίας, από την Πάτρα στην Αθήνα (εισηγητής: κ. Δήμαρχος)» είναι πλέον γεγονός!

Ο κ. Πελετίδης, η δημοτική του ομάδα (ΚΚΕ) και η κα Σαμούρη υπερψήφισαν την πίστωση του παραπάνω ποσού προκειμένου να δημιουργηθεί ταινία για την δήθεν πορεία κατά της ανεργίας. Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι καταψήφισαν πλην των κ. Τζανάκο και κ. Πατούχα που έλειπαν από το συμβούλιο κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος.

Σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Φίλια για τη σκοπιμότητα αυτής, ο κομμουνιστής δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι «επειδή δεν έχω να κάνω κάποιο εθιμοτυπικό δώρο στους προσκεκλημένους του δήμου Πατρέων, θα τους δίνεται αυτή η ταινία που αντιπροσωπεύει την Πάτρα»!!!

Καταλάβατε αγαπητοί αναγνώστες; Η πορεία του Πελετίδη και του ΚΚΕ για την ανεργία είναι το αντιπροσωπευτικό δείγμα της πόλης μας και όχι για παράδειγμα ο Άγιος Ανδρέας, η Βούντενη, το Αρχαίο Ωδείο κλπ….όπως επίσης δεν θα μπορούσε να δώσει στους επισκέπτες του δήμου ως δώρο αχαϊκό κρασί, παραδοσιακά λουκούμια, τεντούρα κλπ… 

Όπως επίσης δεν διανοήθηκε να δημιουργήσει ένα DVD με τις αχαϊκές ομορφιές ή έστω τις πατραϊκές ομορφιές!!!

Φυσικά! Μια πορεία του ΚΚΕ είναι ανώτερη από τις ομορφιές της Πάτρας και η «μπίζνα» «μπίζνα»…

Αυτά τα ολίγα για τα «παπαγαλάκια» της κομμουνιστικής δημοτικής αρχής και για τους παγιδευμένους από την «προπαγάνδα» της Μαιζώνος πολίτες…

*Ο Ηλίας Κυριακόπουλος είναι πολιτικός επιστήμονας