Θετική έκρηξη με …φλασάκι

«Είμαστε μπροστά σε μια θετική προοδευτική έκρηξη. Τα μικρά προβλήματα θα ξεπεραστούν και σύντομα οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν την ηγεσία του προοδευτικού Κινήματος. Ο στόχος μας ήταν και παραμένει ένας, να αλλάξουμε το προοδευτικό Κίνημα και να αλλάξουμε τη ζωή των πολιτών, να αλλάξουμε τη χώρα μας, να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια χώρα καλύτερη με περισσότερες ευκαιρίες και δικαιοσύνη» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη συνάντησή του με το Νίκο Αλιβιζάτο, όπου κατέθεσε τις υπογραφές για την επικύρωση της υποψηφιότητας.

Ο Σταύρος κατέθεσε συνολικά 5.000 υπογραφές από την Ελλάδα, καθώς και 300 υπογραφές από Έλληνες του εξωτερικού, για να συμβολίσει το αίτημα τους να μπορούν να ψηφίζουν εξ αποστάσεως στις εθνικές εκλογές αλλά και σε εσωκομματικές διαδικασίες. Αναλυτικά οι 2.000 υπογραφές είναι από την Αττική, 1.000 από την Μακεδονία, 1.000 από την Κρήτη και .1000 από τις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας.

Σε ότι αφορά τώρα το …φλασάκι, ο Σταύρος έδειξε για ακόμη μια φορά εμπράκτως το σεβασμό του στο περιβάλλον. Το αυτονόητο δηλαδή, κάτι που για κάποιους δυστυχώς παραμένει εξωπραγματικό… Κι όλα αυτά στην εποχή της τεχνολογίας. Κι όλα αυτά στην εποχή που ο καθένας μας πρέπει να κάνει τα μέγιστα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Και μόνο γι’ αυτή του την πράξη λοιπόν, «μπράβο Σταύρο»! 

Φωτογραφίες: Θοδωρής Μανωλόπουλος