Θεατρικό αναλόγιο στο Πολύεδρο με την ηθοποιό Μαρία Κατσανδρή τη Μεγάλη Τρίτη

Την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017, η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κατσανδρή θα παρουσιάσει ένα θεατρικό αναλόγιο εμπνευσμένο από το πνεύμα της ημέρας και της Μεγάλης Εβδομάδας, στο Πολύεδρο, στην Κανακάρη 147, στην Πάτρα, σε δύο παραστάσεις στις 19.00 το απόγευμα και στις 21.30 το βράδυ.

Θα διαβαστούν κείμενα και ποιήματα των:

Νίκου Καζαντζάκη, Νίκου Καββαδία, Κώστα Βάρναλη, Ηλία Λάγιου, Τζέιμς Τζόυς, Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, Κώστα Ουράνη, Ζακ Λακαριέρ καθώς και το τροπάριο της Κασσιανής «Η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή», σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά και Κωστή Παλαμά.

Είσοδος 7 ευρώ.

Για κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 2610277342.

Η Μαρία Κατσανδρή είχε συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας επί καλλιτεχνικού διευθυντή Γιάννη Βόγλη στην παράσταση αρχαίου δράματος «Ορέστεια».

Την περασμένη χειμερινή περίοδο η Μαρία Κατσανδρή μαζί με τη Μίνα Αδαμάκη συναντήθηκαν στη σκηνή του θεάτρου «Αγγέλων Βήμα» παρουσιάζοντας το έργο «Οι Τσούχτρες» του Αμερικανού συγγραφέα Don Nigro που αναφέρεται στον κόσμο του Χόλυγουντ, των Όσκαρ, της μοναξιάς, της υπέρβασης, της ματαιοδοξίας και της αγωνιώδους προσπάθειας για αποδοχή και επιβίωση.

Το έργο, ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και είναι εμπνευσμένο από την πραγματική σχέση της Bettie Davis και της Joan Crawford και από την ταινία τους – σταθμό “Τι απέγινε η Baby Jane;” του 1962 και την θρυλική αντιπαλότητα τους.