Η προετοιμασία της Παναχαϊκής συνεχίζεται ομαλά – Δημόσιο «ευχαριστώ» στον γιατρό Α. Μαζαράκη

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Παναχαϊκής στα Καλάβρυτα υπό τις οδηγίες του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου.
Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις (πρωί – απόγευμα), ασκήσεις τακτικής και εκπαιδευτικό δίτερμα, με την τεχνική ηγεσία της ομάδας να δείχνει ιδιαίτερα ευχαριστημένη από το ζήλο που επιδεικνύουν οι παίχτες.

Τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα πάντως, σε αγωνιστικό επίπεδο, αναμένεται να βγουν μετά τον πρώτο φιλικό αγώνα που έχει προγραμματίσει να δώσει η Παναχαϊκή το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας.
Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι πάντως, μέγιστη προτεραιότητα για τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Κώστα Κατσουράνη είναι η λειτουργία της ομάδας σε επαγγελματικά πλαίσια και για το λόγο αυτό ήδη από την Παναχαϊκή Συμμαχία οργανώνονται σωστά όλες οι υποδομές που έχουν να κάνουν με τους χώρους του γηπέδου, όργανα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών, χώροι φιλοξενίας κ.λ.π.

Ανδρέας Μαζαρακης
Ανδρέας Μαζαρακης
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Α. ΜΑΖΑΡΑΚΗ
Η Παναχαϊκή Συμμαχία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» κ. Ανδρέα Μαζαράκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που ανιδιοτελώς προσέφερε κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθησαν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής.