Η Παναγιά έσωσε την Άντζελα από αυτοκτονία- Τι αποκάλυψε

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει και να μας σοκάρει η Άντζελα Δημητρίου αυτές τις ημέρες.

Έτσι, ενώ ακόμη δεν έχει καταλαγιάζει ο ντόρος γύρω από την πασχαλινή διαφήμιση που πρωταγωνίστησε για γνωστή εταιρεία παιχνιδιών, έδωσε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου εξομολογήθηκε πως όταν έχασε τον πατέρα της και τον αδερφό της, έφτασε σε απελπισία. «Ήμουν μέσα στο αμάξι μου και σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω. Δεν μπορούσα να αντέξω την απώλεια του αδερφού μου –ένας άνθρωπος μόλις 57 ετών να φεύγει ξαφνικά από τροχαίο… Έβρεχε θυμάμαι. Είχα βάλει δύο φωτογραφίες, του αδερφού μου και του πατέρα μου, στο πίσω κάθισμα και πήγαινα να τους βρω».

Μίλησε όμως και για το θαύμα που έζησε: «Πιστεύω βαθιά στην Παναγία και στον Χριστό. Με έχουν σώσει πάρα πολλές φορές και θα συνιστούσα σε πολύ κόσμο –ιδιαίτερα στους νέους– να πηγαίνουν να μιλούν σε έναν πνευματικό. Όταν σκοτώθηκε ο αδερφός μου σε τροχαίο και τρεις μήνες μετά πέθανε ο πατέρας μου, έπαθα μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα. Άρχισα να πιστεύω ότι δεν υπάρχει Θεός. Και τότε εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου η Παναγία. Μου εμφανίστηκε σαν μια μαυροντυμένη γυναίκα με μαντίλι στο κεφάλι και μου μίλησε».

Και πρόσθεσε: «Ούτε η οικογένειά μου δεν ξέρει ότι προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Σήμερα το εξομολογούμαι για πρώτη φορά. Ήθελα να “φύγω” χωρίς καν να τους αποχαιρετίσω! Όταν συνήλθα, είπα στον εαυτό μου “τι πας να κάνεις;”. Κατάλαβα ότι δεν έχω κανένα δικαίωμα να αφαιρέσω τη ζωή μου. Από τότε δεν έκανα ποτέ ξανά τέτοιες σκέψεις. Κατάλαβα ότι η Παναγία είχε δίκιο. Δεν έπρεπε να “φύγω”, είχα μια οικογένεια να προσέχω πίσω μου».

πηγή: makeleio.gr