Η λύση για τα αδέσποτα ήρθε από τον Διοικητή του νοσοκομείου – Στο «περίμενε» της λύσης από το Δήμο Πάτρεων

Λύση στο μεγάλο πρόβλημα των αδέσποτων στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, φαίνεται να βρίσκει ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Θεόδωρος Πισιμίσης.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πισιμίσης, «είχαμε έρθει σε συνεννόηση με τον κ. Δήμαρχο, ο οποίος θέλει να λύσει το θέμα, αλλά η πρόταση αυτή  που υπήρξε ήταν πολύ μακροχρόνια λύση, δηλαδή η στείρωση των ζώων και η επαναφορά τους στο χώρο. Στειρωμένα τα ζώα βέβαια, αλλά θα εξακολουθούσαν να υπάρχουν στο χώρο.
Πως θα λειτουργήσει
Η λύση που προτείνω και θα την υλοποιήσουμε και είναι οριστική λύση για τα ζώα του νοσοκομείου, είναι να περιφράξουμε –και προσέξτε το συρματόπλεγμα είναι φθηνό, δεν είναι συρματόπλεγμα για ασφάλεια του χώρου, απλώς για να μην μπαίνουν τα σκυλιά μέσα- ολόκληρο το νοσοκομείο και θα τραβήξουμε βρύση, από την οποία θα τρέχει νεράκι μέσα σε μια ποτίστρα, όπου τα ζώα θα έχουν καθαρό νερό. Δίπλα θα βάλουμε ταΐστρες, όπου θα πηγαίνουν οι φιλόζωοι και θα ρίχνουν το φαγητό για τα σκυλάκια. 
Πιστεύω ότι θα λειτουργήσει και με τη συνδρομή των φιλόζωων».
Και στέγαστρο για το Χειμώνα
Τέλος, ο κ. Πισιμίσης τόνισε πως από Χειμώνα υπάρχει η σκέψη να τοποθετήσει και ένα στέγαστρο στο νέο χώρο, όπου εκεί θα προστατεύονται τα αδέσποτα από την κακοκαιρία.
Ο κ. Πισιμίσης έδωσε συνέντευξη «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7»