Επενδυτικά Εργαλεία & Στρατηγικές Προώθησης στον τομέα των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών

Επενδυτικά Εργαλεία & Στρατηγικές Προώθησης Βοτάνων και Φυτών

O κόμβος Καινοτομίας Aroma Innovation HUB (PSP Innovation HUBs ) και το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνεται με θέμα «Επενδυτικά Εργαλεία και Στρατηγικές Προώθησης στον τομέα των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών» την Τετάρτη 28/6/2017 και ώρα 18:00, στην Αγορά Αργύρη.

Το AromaHub αποτελεί τον πρώτο Ελληνικό κόμβο καινοτομίας στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση προϊόντων αγροδιατροφής και υγείας από αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, απαιτείται όμως κράτηση θεσης στον σύνδεσμο:
https://aromahub.eventbrite.com/

Δράσεις

IQ Patras: 7-9/5/2017

Συμμετοχή την 4η έκθεση καινοτομίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας (http://www.patrasiq.gr/index.php )

Πάτρα: 15-17/5/2017

Στις 15-17/5 τo HUB  συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο Φυτών και Φυτοκαλλυντικών που έλαβε χώρα στην Πάτρα (http://phytoessence.org/IPPC2017/page/258) .

Επιστημονικό Πάρκο:16/5/2017

Παρουσίαση του HUB στο Γάλλο πρέσβη στην Ελλάδα κ. Christophe Chantepy.

Επιστημονικό Πάρκο:18/5/2017

Παρουσίαση του HUB σε αντιπροσωπεία από την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

5o Forum Υγείας:20/5/2017

Eπικοινωνιακή δράση μαζί με το Εργαστήριο Υγιεινής του Τμήματος Ιατρικής, του Πανεπιστημίου Πατρών στο «5ο Forum Υγείας» που διοργανώθηκε από την Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras IQ, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών  με θέμα «Παρουσιάσεις ερευνητικών και καινοτόμων δράσεων στο χώρο της Υγείας» και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Patras Palace. Σκοπός και αυτής της δράσης είναι η γνωστοποίηση του Aroma σαν κόμβου για αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά στον κλάδο των Ιατρών.

Γαλλική Πρεσβεία: 6/6/2017

Παρουσία σε εκδήλωση που διοργάνωσε το γαλλο-ελληνικού δικτύο καινοτομίας MAZINNOV («Ας καινοτομήσουμε μαζί») στη Γαλλική Πρεσβεία. Το HUB είχε προσκληθεί από τη Γαλλική Πρεσβεία και ειδικότερα από τον Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα κ. Christophe Chantepy στην επίσημη παρουσίαση  μιας εφαρμογής κοινωνικής γενναιοδωρίας Indigo.