Δύσκολη μέρα για τον Απόλλωνα! Βαρύ κλίμα, απογοήτευση και ευθύνες μετά τον υποβιβασμό

Στην Α2 θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο Απόλλων Πατρών, καθώς παρότι έκανε το… καθήκον του απέναντι στο Λαύριο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, παίρνοντας τη νίκη με 72-61, η νίκη του Κόροιβου Αμαλιάδας απί του Προμηθέα Πατρών με 66-62 κράτησε στην κατηγορία την ομάδα της Ηλείας και έριξε στην Α2 τον ιστορικό Απόλλωνα, ο οποίος ακολουθεί την ήδη υποβιβασμένη Δόξα Λευκάδας.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τον υποβιβασμό της ομάδας τόνισε: «Κερδίσαμε το Λαύριο αλλά δυστυχώς η ομάδα αποχαιρετά την κατηγορία. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο διάστημα που είμαι εγώ στην ομάδα αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι ήττες σε Λευκάδα και Κύμη ήταν καταδικαστικές αλλά νομίζω ότι δεν αντιμετωπιστήκαμε δίκαια όπως κάποιοι άλλοι. Ο Απόλλωνας πρέπει να δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα. Έχει βαριά φανέλα ιστορία και κόσμο αλλά η ομάδα δεν λειτουργεί όπως πρέπει.

Πρέπει να δει πλέον το διοικητικό και να κοιτάξει την επόμενη μέρα ώστε να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία».

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

Έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Απόλλωνα προς την διοίκηση του συλλόγου.

Ο υποβιβασμός έφερε απογοήτευση στους φίλους των «μελανόλευκων» όπως ήταν κατανοητό και ξέσπασαν μετά το τέλος του αγώνα.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο «ΝΟΥΡΕΓΙΕΦ»

Ο Κώστας Πετρόπουλος τόνισε: «Είναι μία δύσκολη μέρα για την ομάδα. Θεωρώ ότι οι παίκτες έδωσαν το 100% και την ψυχή τους, αλλά νομίζω η κατάσταση ήταν στα χέρια του Απόλλωνα. Τώρα ο σύλλογος πρέπει να ξεπεράσει την δύσκολη στιγμή και να δει το αύριο».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΑΝΟΣ

Ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Βασίλης Λιανός υπογράμμισε πως «Όσοι έχουν τις ευθυνες θα τις αναλάβουν, πιστεύω οτι ο Απόλλωνας μπορεί να το αντιμετωπίσει, έχει την δύναμη, είναι το όνομα του τέτοιο. Χρειάζεται την στήριξη των φιλάθλων του».