ΒΙΝΤΕΟ – Το Μάρτιο σε δίκη για εγκατάλειψη ανηλίκων η 19χρονη | Η μεγάλη ανατροπή με το DNA | «Το μετάνιωσα που άφησα τα παιδιά μου»

Την 1η Μαρτίου θα περάσει την πόρτα των δικαστηρίων της Πάτρας προκειμένου να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το αδίκημα της εγκατάλειψης ανηλίκων η 19χρονη από την Αλβανία που παράτησε τις τρεις ανήλικες κόρες της κοντά στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο παίδων της Πάτρας.

Η νεαρή τις τελευταίες ώρες και παρά το γεγονός οτι αρχικά δήλωνε στους αστυνομικούς οτι δεν θέλει τα παιδιά ζητώντας να δοθούν σε ιδρύματα, φαίνεται να άλλαξε γνώμη και ζητά πλέον να επιστραφούν στην ίδια και τον 26χρονο σύντροφό της.

Αυτή δεν ήταν η μόνη ανατροπή της χθεσινής ημέρας, αφού όπως διαπιστώθηκε μετά την εξέταση DNA, μονο τα τρία από τα τέσσερα συνολικά παιδιά της έχει πατέρα τον 26χρονο. Το μικρότερο ένα βρέφος 4 μηνών διαπιστώθηκε οτι είναι αγνώστου πατρός. Η 19χρονη αρνείται τα αποτελέσματα και δηλώνει πως και τα τέσσερα παιδιά της (ένα αγοράκι και τρια κορίτσια) ειναι καρπός του έρωτά της με το σύντροφό της.

«Το μετάνιωσα που άφησα τα παιδιά μου»

Η μητέρα που παράτησε τα παιδιά της σε δρόμο της Πάτρας, μιλάει μπροστά στην κάμερα και δηλώνει μετανιωμένη που άφησε τα τρία κοριτσάκια για να ζήσει έναν νέο έρωτα…

Την ίδια ώρα, τα τρία κοριτσάκια που βρέθηκαν στο δρόμο, βρίσκονται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, ενώ ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, ηλικίας 5 ετών, είναι με συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας.

Μητέρα: Παντρεύτηκα στα 13 μου

Όπως είπε η μητέρα στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, στα 13 χρόνια της παντρεύτηκε στον άντρα της και στα 15 της είχε κιόλας το πρώτο της παιδί, το αγοράκι. Στην ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για το αν υπήρχε φαγητό καθημερινά στο σπίτι της οικογένειας, η μητέρα απάντησε ότι «κάπου κάπου υπήρχε…»

«Το μετάνιωσα που τα άφησα (τα παιδιά)» είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Την ίδια ώρα, ο άντρας της, δηλώνει ότι θέλει πίσω τα παιδιά του και ότι είναι αποφασισμένος να ξεχάσει όσα έγιναν…

Αποκαλύψεις από το τεστ DNA – Το μικρότερο κοριτσάκι είναι από άλλον πατέρα

 

Την ίδια ώρα,  η εξέταση DNA που έγινε στα παιδάκια, έδειξε ότι μόνο τα τρία είναι με τον συγκεκριμένο πατέρα. Το τέταρτο, το κοριτσάκι που είναι ηλικίας λίγων μηνών, έχει άλλον, άγνωστο πατέρα. Η γυναίκα, επιμένει ότι… κάποιο λάθος έγινε με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, αφού σύμφωνα με την ίδια, όλα τα παιδιά έχουν τον ίδιο πατέρα.

Όπως και να ‘χει, το ζευγάρι των Αλβανών που αφέθηκε ελεύθερο, ζητάει πίσω τα παιδιά του και το μεγάλο ερώτημα είναι, τι πρόκειται να γίνει με τέσσερα παιδάκια…