Βίντεο: Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Τ. Γεωργακόπουλος καταφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της Νένας Χρονοπούλου

Κείμενο: Ηλίας Κυριακόπουλος

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η γνωστή ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου με το ανάπηρο παιδί της έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες μέσα από την επιστολή της ηθοποιού προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εισακουστεί.

Αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός, αλλά πάνω απ’ όλα Μάνα, τα έβαλε με τον Τάκη Γεωργακόπουλο, αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, ο οποίος προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα …αδικαιολόγητα, για την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση Τσίπρα σε αυτόν τον πολύ ευαίσθητο πληθυσμό.

Ο κ. Γεωργακόπουλος κατά τη διάρκεια της εκπομπής έχασε την ψυχραιμία του, ενώ συνεχώς «απειλούσε» πως θα διακόψει τη σύνδεση, κατηγορώντας τη Νένα Χρονοπούλου ότι χρησιμοποιεί «γλώσσα του πεζοδρόμιου», για να του απαντήσει η τελευταία πως όλο αυτό που κάνει είναι «αλητεία»!

Εντύπωση επιπλέον προκαλεί και το γεγονός ότι ο κ. Γεωργακόπουλος για να συνεχίσει την κουβέντα έθεσε ως όρο να μιλάει ΜΟΝΟ με την Τατιάνα Στεφανίδου και όχι με την κα Χρονοπούλου!

Τέλος, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως ενώ ο κ. Γεωργακόπουλος συνεχώς απειλούσε ότι θα φύγει και δεν έφευγε (!!!), τη στιγμή που η παρουσιάστρια είπε ότι το θέμα έρχεται στο τέλος του και πριν ολοκλήρωσει τα λεγόμενά της, αποφάσισε απλώς να πετάξει τα ακουστικά και να φύγει εκνευρισμένος σε μια προσπάθεια να προκαλέσει εντυπώσεις…αφήνοντας στο τέλος και μια «θλιβερή» φράση εναντίον της Νένας Χρονοπούλου: «Φέρατε την κυρία Χρονοπούλου για να κάνει σόου και να το παίξει «τεθλιμμένη σύζυγος»!»!!!

Δείτε το βίντεο: